Werken in de samenleving

   
Werken is een perfecte manier om mee te doen in de samenleving. Bovendien geeft een leuke baan voldoening. Vandaar dat Pluryn veel werk maakt van het zoeken naar en creëren van werkplekken voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn volop mogelijkheden. Alle activiteiten van Pluryn op het gebied van werken en leren zijn samengevoegd onder de naam PlurynWerkt.

Pluryn helpt mensen met een arbeidshandicap bij het zoeken naar een baan. Daarbij kijken we goed naar wat iemand kan en wil. Vaak volgen mensen eerst een beroepsopleiding bij REA College of het ROC. Pluryn biedt ook een groot aantal AKA-opleidingen aan. Wie niet weet wat hij wil of motivatieproblemen heeft, kan meedoen aan de Talentenexpeditie.
Een deel van het re-integratietraject voert Pluryn uit samen met re-integratiebedrijf Jobstap. Begeleiding en coaching op de werkplek vergroten de kans op succes. Voor werkgevers die een medewerker met een arbeidshandicap in dienst nemen, bestaan aantrekkelijke financiële regelingen.
 
Wie niet in aanmerking komt voor een betaalde baan, kan onbetaald werk doen bij bedrijven en organisaties. Pluryn heeft veel contacten. Er zijn bedrijvenprojecten waar meerdere mensen tegelijk werken en individuele werkplekken. Een begeleider zorgt voor ondersteuning. Pluryn helpt je ook als je voor je zelf wilt beginnen.

Bij de maatschappelijke ondernemingen van Pluryn werken mensen in een beschermde omgeving. Zij bereiden zich voor op het werken in een bedrijf of hebben er arbeidsmatige dagbesteding. De maatschappelijke ondernemingen staan midden in de samenleving.


 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. [ SLUITEN ]