Doelgroepen

Actueel

Koning maakt kennis met Pluryn

Bezoek_Koning_Velocity_3809

19 jun 2017

Bezoek aan beursstand tijdens Velo-City

Hoog bezoek aan de stand van Pluryn vorige week tijdens fietscongres Velo-City. In gezelschap van burgemeester Bruls liet koning Willem Alexander zich informeren over het belang dat Pluryn hecht aan sport en beweging als onderdeel van goede zorg. Rob de Jong benadrukte de sociale impact van fietsen. Ook was er een rol weggelegd voor Mart Aalders en Niels Koudijs. Gehuld in kleding van Equipe Mont Ventoux vertelden de jongeren over hun bijzondere ervaringen in en met deze wielerploeg, die jaarlijks de ‘kale berg’ in Zuid-Frankrijk bedwingt.

Koning Willem Alexander was in Nijmegen om Velo-City officieel te openen. Vier dagen lang deelden fietsprofessionals uit de hele wereld kennis en kunde. Ook stonden de nodige excursies op het programma. Bikewerk leverde daarvoor maar liefst 1700 fietsen. Die werden onder meer gebruikt voor de Grote Fietsparade. Dit unieke evenement trok ook veel medewerkers en cliënten. In optocht ging de bonte stoet door de stad.

De rol van Pluryn tijdens het congres leverde positieve reacties op. Deelnemers smulden van de lunches die BliXem voorschotelde. Lof was er ook voor de lezing van Miranda van de Pol. Zij hield een verhaal over het belang van fietsen voor het zelfvertrouwen van jongeren.

Medewerkers van het Multimediateam Pluryn schoten de nodige beelden tijdens het congres, onder meer van het swingende slotakkoord door Braziliaanse danseressen. Volgend jaar vindt Velo-City in Rio de Janeiro plaats. Het Multimediateam werkte hard aan de montage van de videocompilatie.


Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen