Niet-aangeboren hersenletsel

Als volwassene met niet-aangeboren hersenletsel heb je een leven voor en na je ziekte of ongeval. Je hebt behoefte aan informatie, duidelijkheid, rust en ondersteuning na je revalidatie. Deze ondersteuning vind je onder meer in het NAH-centrum.

Hier helpen ze je zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Naar wat je nog wil en kan als het weer wat beter gaat. Wil je jouw leven weer oppakken en heb je daarbij intensieve ondersteuning nodig, dan is er het behandeltraject van Hersenz. Er is een NAH-centrum in Nijmegen en in Tiel. Op beide locaties kun je het Hersenz-programma volgen.

Eerste NAH-Trefpunt Tiel 
Pluryn organiseert vanaf oktober in Tiel het NAH-Trefpunt. Het NAH-Trefpunt is een bijeenkomst waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), verwijzers en andere geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten. Het doel van het NAH-Trefpunt is om te informeren over hersenletsel, een ontmoetingsplek te creëren en om met elkaar in gesprek te gaan. Het NAH-Trefpunt vindt zes keer per jaar plaats en iedere keer staat een ander thema centraal.
Meld je hier aan voor de eerste bijeenkomst van NAH-Trefpunt op maandag 30 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur in Wijkcentrum Westroyen, Predikbroedersweg 14 in Tiel. José van der Weide, projectleider NAH bij Pluryn, praat over ‘Hersenletsel & Prikkels’. Dit is tevens het thema van de avond. 

Meer weten?
Verstuur een mail / download de folder


Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen