Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
pluryn
pluryn
1 oktober
pluryn
 
 
Pluryn test zelf op corona

Corona is nog niet voorbij.
Veel mensen hebben klachten.
En laten zich testen.
Het is overal erg druk bij de test-straten.
Pluryn opende er daarom zelf eentje voor medewerkers.
Hoe de test-straat in Groesbeek er uitziet.
En wat er bij een corona-test komt kijken.
Je ziet ‘t in deze nieuws-flits ...

Corona-teststraat

 

Bezoek aan de test-straat

 
BEKIJK DE NIEUWSFLITS >>
 
 
Duofiets-screenshot Samen op de duo-fiets

Fietsen is leuk.
Samen op 1 fiets is nog leuker!
Bewoners van Het Hietveld weten er alles van.
Ze rijden sinds kort op duo-fietsen.
Boodschappen doen.
Bij iemand op bezoek.
Of gewoon op pad in de mooie omgeving.
Bewoners en begeleiding genieten samen!
 
Yukali-(1) Spelletje op het raam

Yukali staat rechts op de foto.
Ze volgde een dans-opleiding in Los Angeles.
Maar corona veranderde dat.
Yukali bleef in Nederland.
En wilde graag iets doen voor ouderen.
Ze verzon iets geniaals.
Je kijkt niet alleen door een raam.
Je kunt er ook spelletjes op doen!
Boter, kaas en eieren bij voorbeeld.
Zelf ook aan de slag?
Je hebt alleen een raam en een (afwasbare!) stift nodig!
 
Ervaringsverhaal-Gazi Gazi vindt de weg omhoog

Gazi heeft een droom:
Hij wil het leger in.
Een carrière in het leger leek lange tijd heel lastig.
Gazi nam een aantal slechte beslissingen.
En zat een tijdje in de gevangenis.
Wat Gazi meemaakte in zijn leven.
En hoe Pluryn hem nu helpt verder te komen.
Je leest het in dit ervarings-verhaal ...
 
Bloemkool in tomaten-saus

Zo maak je 't klaar (voor 2 personen):

  1. Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
  2. Bestrooi het vlees met peper.
  3. Bak de ham-lapjes bruin in de margarine. Voeg een scheutje water toe. Stoof de ham-lapjes in 20 minuten gaar.
  4. Snipper de ui. Bak de ui aan in de olie.
  5. Voeg de tomaten-blokjes toe. Voeg 1 theelepel koriander-poeder en 1 theelepel gember-poeder toe. Laat de saus 10 minuten zacht koken.
  6. Maak de bloemkool schoon en snijd hem in roosjes. Snijd de stronk in stukjes.
  7. Kook de bloemkool in de saus in ongeveer 8 minuten gaar.
  8. Serveer met de ham-lapjes en de aardappelen.

Eet smakelijk!

326_bloemkoolroosjes_in_tomatensaus
Wat heb je nodig?
  • 6 aardappelen
  • 2 kleine ham-lapjes
  • peper
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 1 kleine ui
  • 1 eetlepel olie
  • 200 gram tomaten-blokjes
  • koriander-poeder
  • gember-poeder
  • 1 kleine bloemkool
 
Assistent terrein-onderhoud
Je zorgt voor een schone omgeving in de buurt van kinderboerderij ‘t Boerke in Nijmegen.
LEES HIER MEER OVER DE VACATURE >>
 
Website Kijk op
WWW.PLURYN.NL
Email of e-mail:
REDACTIE@PLURYN.NL
Telefoon of bel:
088 779 20 50
Website Pluryn plein Twitter Facebook Google Plus Youtube
Wil je geen informatie van Pluryn meer ontvangen?
Klik hier om je uit te schrijven.
Copyright © 2014 Pluryn