Muziektheater Kom Op

18 aug 2009

 

Pluryn start onder de naam Kom Op een muziektheaterproject voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap. Zowel muzikanten als toneelspelers werken onder professionele begeleiding aan een voorstelling vol theater en muziek.

Het doel is een zogenaamde mozaïek- of collagevoorstelling waarbij iedereen een inbreng heeft, passend bij zijn/haar mogelijkheden. Er is plaats voor dans, beweging, tekst, muziek en zang. De inbreng van de deelnemers is in hoge mate bepalend voor de inhoud van de voorstelling.
In de maand oktober zijn er audities voor mensen met een handicap. Ervaring met toneelspelen of het bespelen van een instrument is niet nodig. Enthousiasme en motivatie om mee te doen zijn belangrijker. De deelnemer moet bovendien bereid zijn op diverse tijden op te treden, dus ook op avonden en in het weekeinde.
Het is de bedoeling dat de voorstelling  niet alleen binnen Pluryn, maar ook daarbuiten wordt gepresenteerd. De optredens vinden plaats in een frequentie van ten hoogste een keer per zes weken. Ter voorbereiding zijn er repetities op dinsdagen in cultureel centrum De Mallemolen te Groesbeek.

Bel voor meer informatie over Kom Op op dinsdagen of woensdagen naar tel. 06-20519440. Of stuur een email naar muziekgbt@pluryn.nl of dramagbt@pluryn.nl.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen