Pluryn wint eerste prijs op Bedrijvencontactdagen

02 jul 2009

 

Op 26 en 27 mei 2009 stonden enkele maatschappelijke ondernemingen van Pluryn op de Bedrijvencontactdagen in Triavium in Nijmegen. DacArt - Kunst op maat-, koffiebranderij/schenkerij Coffyn, theegroothandel/schenkerij Bloesem en Werkzin - bedrijf voor mensen met een arbeidshandicap - bemanden er samen een stand. Hans Nelissen, coördinator van DacArt: "Tot onze verbazing wonnen we de eerste prijs voor de beste stand.”

Het juryrapport sprak over een kleurrijke stand die actief mensen benaderde en daardoor de hele dag publiek trok. Een voorbeeld voor de rest van de standhouders."
Cliënten van DacArt en Coffyn stonden gereed om iedereen aan te spreken. Ze deelden zelfgemaakte koekjes en zelfgebrande koffie uit en prezen de producten aan die bij Pluryn gemaakt worden. Hans: "De prijs is een prima prestatie, vooral als je bedenkt dat meer dan 200 bedrijven zich op de beurs presenteerden. Het is een stimulans om dit concept volgend jaar ruimer op te zetten."

Pluryn deelde de stand overigens met een biologische fair trade wijnhandelaar en COS Gelderland, het centrum voor internationale samenwerking.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen