REA College verhuist

06 apr 2010

 

REA College Nederland, locatie Nijmegen betrekt op 7 juni een nieuw pand op bedrijventerrein Kerkenbos in Nijmegen. REA College verzorgt beroepsopleidingen voor mensen met een handicap, met als doel duurzame deelname aan de arbeidsmarkt. De studenten kunnen vanwege hun handicap niet terecht op het ROC. De opleidingen van REA College Nederland zijn aangepast op de mogelijkheden van iedere individuele deelnemer. Medewerkers van REA College begeleiden ook studenten met een handicap die wel een opleiding op het ROC kunnen volgen. Ook helpen ze hen bij het zoeken naar een geschikte werkplek.

De opleidingen van REA College Nederland waren voorheen gevestigd op het terrein van Werkenrode in Groesbeek. De centrale afdelingen en de opleidingen ICT en Zakelijke Dienstverlening verhuizen naar de nieuwe locatie in Nijmegen. De Groenopleidingen en de Metaalopleiding blijven op het terrein van Werkenrode gevestigd. REA College Nederland, locatie Nijmegen heeft voorts een Grafische opleiding bij Werkzin, het werkervaringsproject voor mensen met een arbeidshandicap in Elst.

REA College Nederland, locatie Nijmegen, is onderdeel van Pluryn, zorginstelling voor mensen met een handicap. De verhuizing naar Nijmegen is nodig vanwege de vestiging van Kemnade op het terrein van Werkenrode. Kemnade is een nieuwe werkwoonvoorziening van Pluryn voor mensen met een licht verstandelijke handicap en gedragsproblemen.

De nieuwe adresgegevens van REA College Nederland, locatie Nijmegen, zijn:
Kerkenbos 10-03, 6546 BB Nijmegen
Postbus  6867, 6503 GJ Nijmegen
Tel. (024) 301 23 00

Meer informatie over REA College Nederland is te vinden op de vernieuwde website www.reacollegenederland.nl.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen