Koffieconcert

01 jul 2011

 

Net als vorig jaar verzorgt Stichting Cardo een koffieconcert tijdens de Vierdaagsefeesten, als onderdeel van de concertserie Muziek en Kunst in de Kerk. Op donderdag 21 juli, vanaf 11.00 uur treden artiesten van Cardo Artiestenbureau op. Als gast ontvangen zij het populaire duo Saskia en Serge, bekend van hits als ‘Zomer in Zeeland’ en ‘Als ik kijk in je donkere ogen’.

Cardo Artiestenbureau biedt talent met een handicap een podium. Cardo is onderdeel van Pluryn, zorginstelling voor mensen met een handicap. Het programma begint om 11.00 uur en het concert eindigt om ca. 12.00 uur. Om 10.30 uur gaan de kerkdeuren open. Een kopje koffie of thee staat klaar. Het adres: St. Stevenskerkhof 62, 6511 VZ Nijmegen.
Bezoekers van het concert die minder mobiel zijn, moeten er rekening mee houden dat de binnenstad vanwege de Vierdaagse en Vierdaagsefeesten moeilijker bereikbaar is dan anders. Cardo zorg ervoor dat mensen die met georganiseerd vervoer komen, voor de kerk kunnen uitstappen en hier ook weer opgehaald kunnen worden.

Kaartverkoop
Kaarten voor dit bijzondere koffieconcert kosten € 5,00 per stuk (inclusief reserveringskosten en een kopje koffie of thee). De Stichting Vierdaagsefeesten werkt voor de kaartverkoop van de concertserie Muziek en Kunst in de Kerk samen met het Nijmeegs Uitburo. Kaarten zijn verkrijgbaar via tel. (024) 322 11 00 (dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur) en aan de kassa van het Nijmeegs Uitburo in de Stadsschouwburg (adres: Keizer Karelplein 32h, 6511 NH Nijmegen, zelfde tijden en ook op koopzondag 17 juli, van 12.00 tot 17.00 uur). Of via www.nijmeegsuitburo.nl.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen