Plantenmarkt

12 apr 2011

 

Tuin- en balkonbezitters zijn donderdag 12 mei en vrijdag 13 mei welkom bij de kas/kwekerij op het terrein van Plurynlocatie Werkenrode, voor de traditionele Plantenmarkt van de Groenopleidingen van het REA College en de OZG Werkenrode School.

Bezoekers vinden op de markt een uitgebreid assortiment aan perkgoed, mooie hangbegonia’s, kuipplanten, salvia’s en nog veel meer. Ook de gewilde ‘mini-tomatenplanten’ zijn weer verkrijgbaar. Bovendien is er een uitverkoop van stenen terraspotten (bloempotten). Bezoekers hebben de mogelijkheid een kijkje te nemen in de kwekerij. Het merendeel van de planten wordt hier door de leerlingen zelf gekweekt. De overige planten zijn afkomstig van stagebedrijven van de opleiding.
In de koffiehoek, verzorgd door het Bakkerscafé Brood op de Plank uit Nijmegen, kunnen bezoekers even uitblazen onder het genot van een kopje koffie, thee, frisdrank, een stukje gebak of een broodje. De koffie is afkomstig van de koffiebranderij en proeverij Coffyn,ook een initiatief van Pluryn. Kaaswinkel Zuivelland Sebilla verkoopt ‘Gruusbèkse kaasböllekes’.
Daarnaast zijn er kramen waarin enkele locaties van Pluryn zich presenteren, waaronder Kemnade en Activiteitencentrum Druten.
De Plantenmarkt is 12 en 13 mei geopend van 10.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden achter de kas van de Groenopleidingen op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9 te Groesbeek. Bij slecht weer vindt de Plantenmarkt plaats in de kas. Bordjes wijzen de weg op het Werkenrodeterrein.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen