Allround restaurant medewerker bij eetmeesters in Berg en Dal

Korte omschrijving werkplek:
Op het terrein van Groot Berg en Dal wonen veel oudere mensen in appartementen. Ook is er een restaurant Eetmeesters. Bewoners kunnen maaltijden bezorgd krijgen of eten in het restaurant. Op woensdag en zondag kunnen de bewoners ook ’s middags eten in het restaurant.

Wij zoeken:
Een enthousiaste medewerker die het leuk vindt om onder begeleiding van de kok of bediening taken uit te voeren. Ervaring is niet nodig. Je kunt zelfstandig werken en om hulp vragen als je niet weet wat of hoe je iets moet doen. Je maakt af en toe een praatje met de bewoners van Groot Berg en Dal. Je hebt een indicatie voor (arbeidsmatige) dagbesteding of andere trajectfinanciering nodig.

Wat ga je doen:
Gedurende de dag zijn er diverse werkzaamheden uit te voeren, zowel in het restaurant als in de keuken.

Je kunt hierbij denken aan:

  • Tafels schoonmaken en indekken
  • De bar aanvullen met drank
  • Afwassen met behulp van een spoelmachine
  • Bestek poleren
  • Menu’s rondbrengen
  • De kok helpen met de voorbereidingen van het eten
  • Op dinsdag en donderdag de banketbakker helpen met koekjes bakken

Het is mogelijk om per direct te starten. Afspraken over dagen en uren gaan in overleg. Je hebt hiervoor een indicatie voor dagbesteding of een andere trajectfinanciering (vb. arbeidsmatig) nodig.

Wij bieden:
Een rustige, veilige en vooral gezellig werkplek waar jij op jouw eigen tempo kan oefenen, leren en werken. Er is de mogelijkheid om je werktijden samen af te stemmen en om uit te stromen naar werk of een vervolgopleiding. Het is mogelijk om per direct te starten. Invulling van de dagen en uren gaat in overleg. Houdt er rekening mee dat dit voornamelijk de middag en/of avonduren zijn. Je hebt hiervoor een indicatie voor dagbesteding of een andere trajectfinanciering (vb. arbeidsmatig) nodig.

Meer informatie?
Bel of mail naar Anne Roseboom, 024-760 02 23 / anne@werkwent.nl