Assistent hovenier bij groot berg en dal

Korte omschrijving werkplek:
Op het terrein van Groot Berg en Dal wonen veel oudere mensen in appartementen. Ook is er een restaurant en een tuin met plantsoenen en bos. Jij houdt je als assistent hovenier vooral bezig met het groen op het terrein. Je werkt samen met de huismeester en andere collega’s.

Wij zoeken:
Ben jij graag bezig in de buitenlucht en ben je er niet vies van je handen uit de mouwen te steken, dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring is niet nodig. Je kunt zelfstandig werken en om hulp vragen als je niet weet wat of hoe je iets moet doen. Je maakt af en toe een praatje met de bewoners van Groot Berg en Dal. Je hebt een indicatie voor (arbeidsmatige)
dagbesteding of andere trajectfinanciering nodig.

Wat ga je doen:
Je gaat alle seizoenen van het jaar aan de slag met taken op het terrein van Groot Berg en Dal. Je zorgt ervoor dat de paden gangbaar blijven en verwijdert blad en onkruid. Je gaat bezig met snoeiwerk, schoffelen, wieden en uitharken. Je voert zwerfaval af in containers en ondersteunt de facilitaire dienst voor taken op het terrein. Bij slecht weer zijn er taken
binnen in het gebouw.

Wij bieden:
Een rustige, veilige en vooral gezellige werkplek waar jij op jouw eigen tempo kan oefenen, leren en werken. Er is de mogelijkheid om je werktijden samen af te stemmen en om uit te stromen naar werk of een vervolgopleiding. Het is mogelijk om per direct te starten. Invulling van de dagen en uren gaat in overleg. Houdt er rekening mee dat dit voornamelijk de middag en/of avonduren zijn. Je hebt hiervoor een indicatie voor dagbesteding of een andere trajectfinanciering (vb. arbeidsmatig) nodig.
  
Meer informatie?
Bel of mail naar Anne Roseboom, 024-760 02 23 / anne@werkwent.nl