BliXem horeca medewerker uitgifte Nijmegen (feb 2023)

Korte omschrijving werkplek:
BliXem is een gezellig eetcafé en cateringbedrijf vlakbij het centrum van Nijmegen. We zijn maandag tot en met zaterdag open voor gasten.

Wij zoeken:
Een enthousiaste medewerker die ons team in het eetcafé komt versterken. Je werkt netjes, bent leergierig en werkt graag samen in een team. Je kan goed doorwerken en geeft niet snel op als het druk is. Je hebt een indicatie voor dagbesteding of andere trajectfinanciering.

Wat ga je doen:
Je gaat drankjes maken voor onze gasten. Zo kun je leren hoe je een echte koffiekunstenaar wordt, dat noemen we een barista! Daarnaast help je gasten met het afrekenen bij de kassa en verzorg je ook de postpakketten service. Je neemt pakketten aan en helpt mensen die hun pakket op komen halen. Het schoonmaken van apparaten en je eigen werkplek hoort ook bij je taken.

Wij bieden:
Je leert bij ons hoe het is om in de horeca te werken. We helpen je met het maken van keuzes om verder te kunnen groeien in je talenten en vaardigheden. Je krijgt professionele begeleiding. Bijvoorbeeld van koks, gastheren/vrouwen en zorgprofessionals. Jouw werkdagen en werktijden zijn in overleg. Wat is er nu leuker dan werken in de horeca!

Meer informatie?
Bel of mail naar: Merel van Geffen en Bo Broeren, 024 - 388 86 78, e-mail: ai@blixemnijmegen.nl