Fietskoerier bij het bakkerscafe (mei 2022)

Hét Bakkerscafé is een bakkerij en sociale onderneming met 2 locaties; ‘Brood op de plank’ en ‘dé Bakkerij’. Zij verkopen dagelijks hun biologisch brood en leveren dit aan horecagelegenheden in Nijmegen of verkopen het in hun eigen lunchroom. In een team van trajectmedewerkers, coaches en begeleiders wordt samengewerkt waarbij gastvrijheid en kwaliteit heel belangrijk is.

Wij zoeken:
Een fietskoerier die werkt voor bakkerscafé dé Bakkerij; Iemand die het leuk vindt om met mooi weer maar ook met wind en regen te fietsen om het brood te bezorgen. Ook is het belangrijk dat je zelfstandig kan fietsen op een elektrische bakfiets en dat je je goed aan de verkeersregels houdt. Je maakt graag contact met mensen en vindt het leuk om met klanten om te gaan of je wilt dit graag leren.

Wat ga je doen:
Je brengt op de (bak)fiets bestellingen rond in Nijmegen, meestal in de binnenstad. Je bekijkt samen met de bakkers welke bestellingen je per rit kunt doen. Dit betekent dat je bekijkt welke adressen bij elkaar in de buurt liggen zodat je een logische route kan fietsen.

Je kunt zelfstandig de route naar het adres zoeken en vinden, of wilt dit graag leren. Als je bij de klant bent lever je de bestelling af bij de klant. Hierbij is klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk.

Wij bieden:
Een vaste werkplek in een gezellige omgeving waar je mag zijn wie je bent. Als je onderweg bent als koerier werk je zelfstandig maar er zijn altijd begeleiders die je kunt bereiken als je vragen hebt.

Belangrijke informatie:
Je werkdagen en werktijden zijn in overleg maar je moet in elk geval 2 vaste dagdelen per week beschikbaar zijn, waarvan bij voorkeur minimaal 1 dagdeel in het weekend. Je hebt een indicatie voor dagbesteding ‘Op weg naar Werk’ of een andere trajectfinanciering.

Meer informatie?
Mail naar: Gerben van de Looi of Erik Kemper post@bakkerscafe.nl of bedrijfsleider@bakkerscafe.nl of bel via 024-204 90 36.