Fietskoerier Coffyn

Wij zoeken:
Iemand die het leuk vindt om door weer en wind onze koffiebestellingen bij onze klanten thuis te bezorgen. De koffie zit verpakt in dozen en deze bezorg je in Malden of Nijmegen. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan fietsen op een elektrische fiets met fietskar. Je vindt het leuk met klanten om te gaan of om te leren hoe je klantgericht kan werken.

Wat ga je doen:
Per werkdag bezorg je koffie aan meerdere klanten. Je fietst dus naar meerdere adressen. Je deelt zelf de bestellingen in per rit. Dit betekent dat je bekijkt welke adressen of bedrijven bij elkaar in de buurt liggen zodat je op 1 werkdag een logische route kan fietsen. Je kunt zelfstandig de route naar het adres zoeken en vinden. Je startplaats is Malden, en van daaruit til je de dozen koffie in de fietskar. Als je bij de klant bent til je de dozen uit de kar en lever je dit af bij de klant. Je laat de klant een pakbon voor ontvangst ondertekenen en neemt deze bon weer mee terug naar Coffyn. Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

Wij bieden:
Een vaste werkplek in een gezellige horeca omgeving. Als je onderweg bent als koerier werk je zelfstandig maar er zijn altijd begeleiders die je kan bereiken als je vragen hebt.
Belangrijke informatie
Je werkdagen en werktijden kunnen we in overleg bepalen. Je hebt een indicatie voor dagbesteding, ‘Op weg naar Werk’ of een andere trajectfinanciering.

Meer informatie?
Bel of mail naar Marianne van der Walle (inhoudelijke vragen) of
Babette de Beer (vragen over intake, indicaties e.d.) 024 329 4740 of info@coffyn.nl