ICT medewerker bij werkwent in Weurt

Korte omschrijving werkplek:
Bij WerkWent kun je op vele manieren aan de slag met ICT. Je hebt een eigen werkplek, met een eigen account. Je werkplek bevindt zich in een open ruimte, met voldoende afzondering van anderen. Hierdoor kun je rustig werken aan je eigen opdrachten.

Wij zoeken:
Iemand die leergierig is en interesse heeft in alles wat met computers te maken heeft. Je vindt techniek leuk en je houdt van oplossingen zoeken. Je beheerst de Engelse taal, je bent geduldig en je kan zelfstandig werken. Het is een voordeel als je geconcentreerd kunt werken. Je hebt een indicatie voor (arbeidsmatige) dagbesteding of andere trajectfinanciering nodig.

Wat ga je doen:
Wat je gaat doen ligt heel erg aan welke richting je binnen de ICT kiest. We stemmen de leerstof en je werkzaamheden samen met je af. Er is veel mogelijk. Zo kun je bezig gaan met het bouwen van een lichtsensor met Arduino. Je kunt leren hoe je een goede website bouwt of een eigen spelletje maakt. Je kunt een computer uit elkaar halen en leren over de processor van de computer (CPU).

Wij bieden:
Een rustige, veilige en vooral gezellige werkplek waar jij op jouw eigen tempo kan oefenen, leren en werken. Er is de mogelijkheid om je werktijden samen af te stemmen en om uit te stromen naar werk of een vervolgopleiding. Het is mogelijk om per direct te starten op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag van 8:00 uur tot 16:00 uur.

Meer informatie?
Bel of mail naar WerkWent, 024- 760 02 23 / info@werkwent.nl.