Leerwerkplek Logistiek Loods 8 (mei 2023)

Wat ga je doen:

  • Je leert verschillende logistieke vakvaardigheden, die getraind worden door een praktijkopleider logistiek.
  • Tijdens je stagedag ga je werken aan je sociale en technische werknemersvaardigheden.
  • Tijdens je schooldag leer je basisvaardigheden en algemene vakken. Die heb je nodig om de functie als Assistent logistiek medewerker goed uit te kunnen voeren.

Wij zoeken:

  • Iemand die wil werken en leren met doorstoom naar betaald werk
  • Iemand die 16 jaar of ouder is en je hoeft geen diploma te hebben. • Iemand die het leuk vindt om logistieke handelingen uit te voeren

Wij bieden:
We leiden je op tot alleskunner en je doet gelijk praktijkervaring op! We hebben een praktijkopleider logistiek in huis die de medewerkers traint op het gebied van verschillende logistieke vakvaardigheden. Met je diploma kun je direct aan het werk.

Na 1,5 jaar BBL opleiding kun je een ROC diploma niveau 1 behalen tot assistent logistiek medewerker!

Ook kun je een BBL opleiding niveau 2 behalen tot logistiek medewerker, deze opleiding duurt 1 jaar. Dan moet wel je in het bezit zijn van een vmbo-diploma, dat is een minimale eis om te kunnen starten.

Belangrijke informatie?
Je werkt drie dagen bij de Loods 8, 1 dag loop je stage bij een extern logistiek bedrijf en je gaat één dag school. Je hebt een indicatie voor dagbesteding of een andere trajectfinanciering. Het gaat om onbetaalde werkzaamheden, er is wel sprake van een kleine werknemersvergoeding.

Wil je meer weten?
Voor meer info en vragen kun je contact opnemen met Guusje Oost (goost01@pluryn.nl), Loods 8, Tarweweg 1 N, 6534 AM Nijmegen, tel. 088 779 32 95