Leerwerkplek verhuis- en klusteam

Wij zoeken:
Enthousiaste aanpakkers. Je bent handig en vindt het leuk om op verschillende plekken te werken in Nijmegen en omstreken. Je bent graag (fysiek) bezig en je werkt graag in een team. Iemand die wil werken en leren met doorstoom naar betaald werk. Iemand die gemotiveerd is en het leuk vindt om te verhuizen en klusjes op te pakken.

Wat ga je doen: 
Je voert diverse werkzaamheden uit. Bijvoorbeeld kleine klusjes zoals verhuizingen of schilderklusjes. Het zorgen voor de opslag van materialen, het in- of uit elkaar zetten van meubels en het vervoeren van spullen. Je voert daarnaast verschillende logistieke werkzaamheden uit zoals het in- en ompakken, orders pikken en laden en lossen van een bus.

Wij bieden: 
We leiden je op tot alleskunner en je doet direct praktijkervaring op!  We hebben een ervaren werkbegeleider in huis die de medewerkers traint op het gebied van verschillende verhuis-en klusvakvaardigheden. Een dag in de week loop je stage bij een extern verhuis/ klusbedrijf. Daar leer je om de technische en sociale werknemersvaardigheden toe te passen in de praktijk.

Belangrijke informatie
Je werktijden zijn van 9.00-15.30 uur. We werken vanuit 2 locaties: Leerwerkbedrijf Ambachtsweg en Distributie Centrum Tarweweg, beiden in Nijmegen. Je hebt een indicatie voor dagbesteding of een andere trajectfinanciering. Het gaat om onbetaalde werkzaamheden, er is wel sprake van een kleine werknemersvergoeding. 
Er zijn binnen ons Leerwerkbedrijf Ambachtsweg mogelijkheden tot het volgen van een opleiding, training en het behalen van certificaten of diploma’s.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met werk coördinator klusteam: Sander Fleurkens, 06-  23 95 30 98, sfleurkens@pluryn.nl