Medewerker Bakkerij Buurtmarkt

Buurtmarkt Beers is een bakkerij met supermarkt in Beers. Het is een kleine gezellige winkel waar de mensen graag hun brood, lekkernijen en boodschappen komen halen. Er zijn werkzaamheden in de bakkerij, de supermarkt, achter de kassa, bij het vervoer, het schoonmaken en het snijden van het brood voor de klanten.

Wij zoeken:
Een enthousiaste medewerker die het leuk vindt om in de bakkerij met collega bakkers koekjes te maken voor klanten. Je werkt graag met je handen en vindt het leuk om te leren, bijvoorbeeld hoe je schoon en netjes moet werken. Begeleiding is aanwezig en je hebt een indicatie voor dagbesteding of een andere traject financiering.

Wat ga je doen:
Je maakt het koekjesdeeg samen met een werkbegeleider. Je gebruikt vormen om de koekjes uit het deeg te steken en daarna zorg je dat er nog een logo van de buurtmarkt op komt te staan. Daarna leg je de koekjes op de bakplaat in de oven. Na het bakken help je met het verpakken van de koekjes voor in de winkel! Daarnaast zorg je er ook voor dat de werkruimte schoon blijft en help je mee met andere taken in de bakkerij zoals het voorbereiden van de andere producten die verkocht worden. Ook kunnen deze werkzaamheden afzonderlijk van elkaar worden uitgevoerd of wenselijk als leerdoel worden ingezet.

Wij bieden:
Een gezellige en veelzijdige werkplek in Beers. Werkdagen en werktijden zijn in overleg.

Meer informatie?
Bel of mail naar Marinka van Lanen 06 10815605 of 024-3970863 Email mlanen01@pluryn.nl