Medewerker Koken met Passie

Wij zoeken:
Voor het project Koken met Passie zoeken wij deelnemers vanaf 15 jaar die het leuk vinden om met de handen te werken. Koken met Passie zit in de Boerderij op de locatie van Jan Pieter Heije. In de professionele keuken hebben we als hoofdtaak het bereiden van maaltijden voor ouderen in de gemeente Renkum. Daarnaast maken we lunches en hapjes voor feesten.
Je houdt ervan om met het bereiden van eten bezig te zijn, maar je hoeft er nog geen ervaring in te hebben. Je ziet er verzorgd uit, houdt je aan afspraken en je vindt het leuk om het andere mensen naar de zin te maken. Je hebt een beschikking om aan je arbeidsvaardigheden te werken of je hebt een dagbestedingsindicatie.

Wat mag je doen:
In de keuken ga je aan de slag met afwisselende taken die horen bij het werken in de horeca. Van het klaarmaken van lunches en maaltijden tot en met het koken en bakken voor grotere feesten. Ook hebben we soms mensen nodig die de gasten op een feest ontvangen en die met hapjes en drankjes rondgaan. Natuurlijk moet er ook schoongemaakt worden en kunnen de maaltijden ook verpakt en bezorgd worden. Kortom veel afwisselende werkzaamheden.

Wij bieden:
Wij bieden een leuke professionele werkplek, waarbij je met bedrijfskleding werkt in een klein team met begeleiding. Tijdens het werken bij Koken met Passie leer je alle vaardigheden en werkzaamheden die horen bij het vak Horeca.
Samen maken we een plan wat jij wilt leren en in welke stappen je dit kan bereiken. Bijvoorbeeld doorgroeien naar een betaalde baan!
De werktijden zijn op maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Je eigen lunch meebrengen is overbodig, want de lunch bereid je zelf in de keuken.

Meer informatie?
Neem contact op met Rowie Hageman (rhageman@pluryn.nl), trajectbegeleider van Koken met Passie