Alles over vrijetijdsbesteding voor jongeren

Eén ding is zeker: voor verveling heb je geen tijd bij Pluryn. Of je nu lekker wil sporten, hobbyen, muziek maken of uitgaan… het is er allemaal. Als jongere heb je bij Pluryn een uitgebreide keuze. Op de terreinen van Pluryn en soms ook er buiten. Want nog mooier is het als je gewoon lid wordt van een vereniging of club in de wijk. Wie van een uitdaging houdt, kan bijvoorbeeld meelopen in meerdaagse wandeltochten en meedoen aan Survivalruns. Je kunt ook dagjes uit, op vakantie gaan en leuke dingen doen met een maatje.

Je vrije tijd besteden op terreinlocaties

Wat doe jij in je vrije tijd? Op de terreinlocaties voor jongeren zijn veel sport- en vrije tijdclubs. Hier kun je je rustig ontwikkelen. De afdelingen voor vrije tijd organiseren veilige en goede alternatieven. Je hebt veel keuze: van sport en muziek tot creatieve en educatieve clubs. Je ontmoet anderen en doet samen leuke dingen. Als je een tijdje hebt meegedaan, kun je misschien naar een buitenclub. Zo noemen we de clubs buiten het terrein.

Verder lezen

Bezig zijn met je hobby’s buiten Pluryn

Je kunt ook gewoon met sport of hobby’s bezig zijn buiten het terrein. Gewoon bij een vereniging in de buurt. Daarnaast zijn er ook bijzondere events zoals de Special Olympics of de SurvivalRun. Je kunt met korting naar de wedstrijden van NEC, Vitesse en Go Ahead Eagles. Pluryn heeft verschillende toneelclubs zoals PluBo en KomOp. Of je gaat zelf muziek maken, bijvoorbeeld met de band Break Out.

Meer info

Vakantie en dagjes uit

Gewoon een dagje eruit of op vakantie. Dat moet soms kunnen. Naar de film, een muziek event of een sportwedstrijd tot vakantie in een ander land. In de zomervakantie kun je mee op zomerkamp. Er zijn ook maatjesprojecten. Pluryn en jij zoeken dan een vrijwilliger die goed bij je past. Samen met een maatje kun je leuke dingen doen: van een kopje koffie drinken of shoppen tot samen naar een voorstelling gaan.

Lees meer over maatjes

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen