• Home
  • Jeugd
  • Vrije tijd
  • Vrijetijdsbesteding op de terreinlocaties

Vrijetijdsbesteding op de terreinlocaties voor jongeren

 

Vrije tijd is belangrijk. Daarom dagen we je graag uit om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je talenten liggen. Er zijn volop mogelijkheden. Van schilderen tot toneel, van muziek tot sport. Op onze terreinen vind je veel vertier en mogelijkheden.

Hieronder vind je meer informatie over alle mogelijkheden bij de jeugdlocaties van Pluryn in Gelderland, Flevoland, Utrecht en Overijssel.


De Beele in Voorst

Op het terrein van De Beele in Voorst zijn veel vrijetijdsactiviteiten. Je kunt er kiezen voor muziek, streetdance en creatieve clubs. Ook zijn er een DJ-club en computerclub. En je hebt er een eigen klimwand en survivalbaan. Wil je mountainbiken, voetballen en/of tennissen, dan ga je naar een club in de buurt van het terrein. Verder is er drie avonden in de week een soos. Hier kun je samen met je groepsleiding naartoe. Als lid van de Sooscommissie help je de avond mee organiseren. Je kunt je 2 keer per jaar aanmelden voor een club.

Meer over De Beele


Jan Pieter Heije in Oosterbeek

Op het terrein in Oosterbeek is veel te doen. Je kunt er kiezen voor sport, muziek, theater, dans en creatieve activiteiten. Voor paardrijden, veldvoetbal en mountainbiken ga je naar een club buiten het terrein. Naast de bestaande clubs organiseert de afdeling Sport, Spel en Cultuur in iedere schoolvakantie activiteiten. In de zomervakantie kan je ook nog mee met het zomerkamp. Verder organiseren we theater-, muziek-, dansvoorstellingen, de zwemvierdaagse en het Heije Open feest. Woon je niet bij Jan Pieter Heije, maar wil je toch graag deelnemen aan één van onze clubs? Vaak kan dat gewoon. 

Meer over Jan Pieter Heije


De Winckelsteegh in Nijmegen

Het activiteitenaanbod op het terrein van De Winckelsteegh in Nijmegen is groot. Je kunt er voetballen, zwemmen in het eigen zwembad, zingen, paardrijden in de manege of swingen in de disco. Het groene terrein is ook een heerlijke wandelplek, zeker in combinatie met koffie of een lekkere lunch na afloop bij het ‘eigen’ lunchcafé Meneer Vos. Uiteraard mag je ook van het terrein af om je te vermaken. Al is het alleen al om andere mensen te ontmoeten. Voor activiteiten buiten de deur roepen we de hulp in van ouders, familie en vrijwilligers.

Meer over De Winckelsteegh


Locatie De Glind

Vervelen in je vrijetijd? Dat hoeft niet in De Glind. Er is genoeg te doen. Je kunt bijvoorbeeld gaan sporten. Denk aan judo, fitness of zaalvoetbal. Je kunt ook naar het zwembad, de soos, het schateiland en de kinderboerderij. Wie wil, gaat op muziek- of zangles. Wie weet sta jij straks tijdens Glind’s Got Talent wel op het podium of doe je mee aan de jaarlijkse musicaluitvoering!

Meer over De Glind


Locatie Eefde

Iedereen heeft ontspanning nodig. Er zijn daarom veel vrijetijdsactiviteiten op het terrein in Eefde. Sporten kan bijvoorbeeld op het sportveld of in de eigen sporthal. Verder kun je onder andere mountainbiken, muziek maken of aan de slag met multimedia. Dat alles om te ontspannen, maar ook om je talenten te ontdekken!

Meer over Eefde


Locatie Almelo

In je vrije tijd kun je bij locatie Almelo terecht in Multifunctioneel Centrum Het Gouden Bos. Hier zijn ruimtes ingericht voor budo/judo, fitness, boksen, dansen, klimmen en zaalsporten. Fanatieke voetballers kunnen oefenen in de pannakooi. Je krijgt sportlessen van roc-studenten en er is een pedagogisch medewerker aanwezig. Wil je graag muziek maken? In de speciale muziekruimte staat alles wat je daarvoor nodig hebt. Op donderdagavond kun je terecht in de soos.

Meer over locatie Almelo


Locatie Almere

Wat je doet in je vrije tijd is natuurlijk jouw keuze. Iedere woongroep heeft een gemeenschappelijke ruimte om samen dingen te doen. Op het terrein in Almere is ook een sportcomplex aanwezig. Er is een klimwand. Je kunt er basketbal en zaalvoetbal spelen enz. Sinds kort staat er ook een pannakooi op de locatie. Daar kun je werken aan je baltechniek. Wil jij je inzetten voor de belangen van jongeren? Sluit je dan aan bij de Jongerenraad. Die komt eens per zes weken bij elkaar.

Meer over locatie Almere


Locatie Lindenhorst in Zeist

Sporten, muziek maken, of relaxen met anderen in de Soos… Ontspanning is belangrijk! Vrije tijd krijgt een belangrijke plek in jouw dagprogramma. Wil je een instrument leren bespelen? Waarom niet! Even je energie kwijt? Het kan in de pannakooi of met de fitnesstoestellen. Speel je liever een spelletje? Kom dan naar de Jongerensoos! Je vindt er speeltoestellen. Maar je kunt er ook gewoon relaxen. De Soos organiseert bovendien gezellige activiteiten waaraan je mee kunt doen.

Meer over Lindenhorst


Locatie Maarsbergen

In je vrije tijd hoef je je niet te vervelen. We vinden sport, spel en vrije tijd erg belangrijk. Bij Pluryn in Maarsbergen is daarom veel te kiezen. Je bepaalt zelf hoe jij je vrije tijd invult. Kom ontspannen in de Soos. Of ga aan de slag achter de bar of in de keuken. Wil je liever muziek maken of sporten? Ook daarin is van alles mogelijk. Vind je het belangrijk mee te praten over wat er op de locatie gebeurt? Laat dan je stem horen in de Jongerenraad!

Meer over locatie Maarsbergen


Meer weten?
Verstuur een mail 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen