Welkom bij Toekomstplan

Dit is de plek om te zijn als je vooruit wil in het leven. Als je heel graag wil leren hoe je dat zelf kan regelen. Als je zelf wil bepalen hoe jouw dag er uitziet. Als je meer grip wil krijgen op wat er gebeurt in jouw bestaan. En als je bereid bent om dit zelf aan te pakken.

Heb je zin om zelf wat van je leven te maken? Bekijk dan de film hiernaast of lees hieronder verder.

Meld je aan voor Toekomstplan

Het Toekomstplan van Gerwin

Maak je dromen waar!

Met Toekomstplan helpen we mensen die hun dromen en ideeën waar willen maken. Maar zelf regelen moet je leren. Het betekent vaak dat je hulp durft te vragen bij de dingen die je niet zo goed kan. Zodat je kan gaan doen waar je wél goed in bent.

Deze hulp haal je bij voorkeur bij de leuke of belangrijke mensen om je heen. En je kan natuurlijk ook bij je ondersteuners aankloppen. Dus wil jij graag bepalen wat er in je leven gebeurt en doen waar je goed in bent? Doe het dan lekker zelf en meld je aan bij Toekomstplan!

Flyer Toekomstplan downloaden

We werken bij Toekomstplan zoveel mogelijk met beelden omdat dit meestal duidelijker is en je dit vaak beter onthoudt dan alleen tekst.

Wat ga je doen?

Je krijgt na aanmelding eerst een gesprek. Blijkt dan dat Toekomstplan echt iets voor jou is? Dan ontvang je een uitnodiging om je eigen toekomstplan te maken in ongeveer 2 uur tijd.

Getrainde gespreksleiders stellen vragen aan jou. We werken bij Toekomstplan zoveel mogelijk met getekende beelden. Dit is meestal duidelijker. Daarom tekenen we op grote vellen papier met stiften jouw plan. In dat plan staan alle ingrediënten voor een haalbare en positieve toekomst. Het helpt als je mensen meeneemt die je goed kent, mensen die je vertrouwt en die je kunnen helpen.

Praatplaat downloaden

Je werkt met een heel team aan je Toekomstplan

En dan verder!

Met een plan op zak kies je zelf hoe je verder wil: kan je het alleen met de mensen die je meegenomen hebt? Of wil je nog wat extra hulp van de begeleiding? Toekomstplan zorgt dat je concrete en haalbare stappen zet.

Een Toekomstplan is een belangrijke stap om de regie over je toekomst zelf in handen te nemen. We overleggen met jou waar we je Toekomstplan maken. We hebben verschillende fijne plekken, maar misschien weet jij zelf ook een leuke plek te vinden. Toekomstplan past helemaal binnen het ‘inclusiegericht’ ondersteunen.

Neem gerust contact op

Contactadres:
Klantenbureau Pluryn
Telefoon: 088 - 779 50 00
E-mail: klantenbureau@pluryn.nl

Bikablo logo
Bij Toekomstplan gebruiken we de tekenmethode Bikablo®.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen