Arnaud

Ik ben blij met deze kans. Iedere dag ga ik met een glimlach naar mijn werk in het concertgebouw

Arnaud vertelt over werken bij Pluryn

Arnaud (20) begon zijn loopbaan bij praktijkschool Zonnegaard. “Daar deed ik een horecaopleiding op mbo-niveau 1. Van hieruit ging ik bij eetcafé BliXem stage lopen.”

Al snel kreeg Arnaud de smaak te pakken en was hij niet meer te stoppen. “Terwijl ik bij BliXem werkte, deed ik de horeca-opleiding op niveau 2. En ik hielp in de kantine van het Citadel College. Later ging ik aan de slag bij Gasterij BliXem in Museumpark Orientalis. Toen was het tijd voor een nieuwe stap. Ik wilde hogerop.”

Uiteindelijk kwam Arnaud in een opleidingstraject van het restaurant van concertgebouw De Vereeniging terecht. “Het werktempo is hoog. Daaraan moest ik wel even wennen. Ik zet alles klaar voor feesten, partijen en voorstellingen in de avond. Het drukst is het tijdens de theatervoorstellingen. Ik werk dan bij de garderobe en tap biertjes. Het afrekenen van consumpties is niet makkelijk als het heel druk is, maar ik kan goed hoofdrekenen. Dat gaat dus prima.” Arnaud wil liefst in de keuken aan de slag. Dat heeft hij ook aan zijn arbeidscoach verteld. Op maandag helpt hij de koks bij het koken. “Ik ben blij met deze kans, ga iedere dag met een glimlach naar mijn werk.”

Arnauds traject:

1

Arnaud volgt een horeca-opleiding

Arnaud gaat naar de praktijkschool. Hier doet hij een horecaopleiding mbo-1, omdat hij uiteindelijk aan het werk wil in de horeca. Zijn eerste stage is in het eetcafé van BliXem.
2

Arnaud loopt stage

Arnaud krijgt de smaak te pakken. Hij combineert achtereenvolgende stages met een horeca-opleiding op niveau 2. Dat voelt zo goed dat hij nog meer wil leren in de praktijk, liefst op een hoger niveau.
3

Arnaud doet meer werkervaring op bij De Vereeniging

Arnaud begint aan in een opleidingstraject bij het restaurant van concertgebouw De Vereeniging terecht. Locatiemanager Anthony O’Bryan en arbeidscoach Merel de Jong begeleiden hem.
4

Arnaud krijgt een baan met loonwaarde

Arnaud heeft zich zo goed ontwikkeld dat hij een betaalde baan krijgt in het restaurant van het Nijmeegse concertgebouw De Vereeniging.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen