René en Dario van de KraftFabrik

De KraftFabrik: Audio - Visueel - Print

De KraftFabrik is de plek in regio Apeldoorn voor print, media, film- en fotoprojecten. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken hier aan maatwerk voor u of uw organisatie. Benieuwd naar dit maatwerk, naar de verhalen van onze medewerkers? Of ben je geïnteresseerd in een werkplek bij de KraftFabrik?  Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is.  

Neem contact op met De KraftFabrik

KraftFabrik werkt met professionele camera's

Het adres voor duurzame filmproducties

Ook voor een bedrijfs-/ introductie video bent u bij KraftFabrik aan het juiste adres. We hebben een filmteam, professionele camera’s, montagecomputers en een complete filmstudio met green screen. 
Kortom, alle middelen zijn aanwezig om mooie producties te maken. We filmen ook op locatie. Ons team produceerde al nieuwsitems voor het Pluryn Maandjournaal. We komen graag, onze mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Meer info

Zakelijke films

De KraftFabrik levert duurzame filmproducties voor uw bedrijf. Wij maken onder andere spetterende bedrijfs- en reclamefilmpjes. Maar ook inhoudelijke films over werknemers of uitlegvideo’s voor scholing en coaching. Kijk maar naar de voorbeelden hiernaast.

KraftFabrik op YouTube

Karin werkt bij de KraftFabrik

Karin

Ik ben Karin, 56 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Utrecht, maar woon nu bij Pluryn in Apeldoorn. Ik werk vier dagen per week bij de KraftFabrik. Ik leerde daar hoe ik moet inpakken, vouwen en folders en flyers in mappen doen. Ik vind alles leuk wat ik doe op de KraftFabrik, Maar ga zelf niet zo snel achter de computer zitten. Ik heb vooral geleerd hoe ik moet vouwen. Elke keer als ze het voordeden, kon ik het gelijk oppakken. Graag zou ik nog eens een eigen kalender maken. Ik heb hier een eigen kantoortje en heel leuke werkzaamheden. Het is hier altijd gezellig.   
De KraftFabrik kan al uw professioneel printwerk uitvoeren.

Het adres voor professioneel printwerk

De KraftFabrik beschikt over een professionele printer. We maken drukwerk voor bedrijven en particulieren. Maar de KraftFabrik doet meer dan printen. We verzorgen ook de nabewerking: papier snijden, lijmen, inbinden, rillen, vouwen, nieten en mailings. We kunnen klanten ook helpen met het ontwerp van logo's, flyers, visitekaartjes en beeldmerken. Neem voor vragen of offertes vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over over printwerk
KraftFabrik-Frank

Frank

Oh gewoon, ik ben Frank, ben bijna 55 jaar oud en kom uit Amsterdam. Nu woon ik op het terrein van Het Hietveld. Ik werk op de KraftFabrik en doe veel aan productiewerk. Dan pak ik bijvoorbeeld mappen in met de goede flyers. Ook doe ik veel vouw en plakwerkzaamheden. Ik maak leuke dingen voor mensen van Het Hietveld, zoals het spel de KletsFabrik. Soms gaan we wat leuks doen met de camera of met muziek, dan doe ik graag mee. Ik heb een eigen muziekvideo gemaakt op de KraftFabrik. En als er werk is van een opdrachtgever help ik graag mee. Ik wil nog meer leren over muziek maken. Ik hou van Rasta muziek, R&B, Hiphop en Soul, ik zou hier graag nog wat mee willen maken. Kom kijken als je het leuk vindt om hier te werken. Ik kan je vertellen hoe leuk het hier is. Ja toch! 
Ook instrumenten opnemen kan bij de KraftFabrik

Het adres voor audio

Wil jij een interessante podcast maken, een muzieknummer opnemen? Of wil je een jingle voor de intro van je YouTube kanaal? Dan ben je bij de KraftFabrik op het juiste adres! In onze muziekstudio kunnen we opnemen in een 'vocal booth' en we nemen instrumenten op. Daarna zorgen we voor professionele audiobewerking. 

Maak kennis met onze audio-producties

Hiernaast staan enkele voorbeelden van onze muziek. Van journaal bumpers tot tracks voor tv-programma's of muziekalbums.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Ja, ik wil meer weten

Rik blijft zich verbeteren bij de KraftFabrik

Rik

Hallo, ik ben Rik, 21 jaar en kom uit Arnhem. Ik werk nu al anderhalf jaar op de KraftFabrik. Rillen, perforeren, snijden, plakken. In het verleden deed ik interviews en redactiewerk. Het laatste halfjaar help ik de productie omhoog brengen. De ene dag doe ik vooral veel rillen en perforeren, de andere dag veel productie bij de printer. Die verschillende taken maken dit werk fijn en interessant. Hier moet je heel precies werken. Ik wil meer werken met die grote machines en er beter in worden. Grote apparaten als een snijmachine zijn moeilijker, maar ook een stuk uitdagender.  
De KraftFabrik heeft een mooie fotostudio met fotograaf

Het adres voor fotografie

Op zoek naar een goede portretfoto? Of wilt u een product mooi in beeld brengen om op uw website te plaatsen. De KraftFabrik heeft een professionele fotostudio. Onder leiding van onze fotograaf Ernst maken we hier mooie foto's. Deze foto's kunnen wij met de nieuwste beeldbewerkingssoftware bewerken. Ook zijn wij sinds kort in staat om 360 graden foto's van uw locatie te produceren.

Fotografie van De KraftFabrik op Flicker

Ryvan krijgt de ruimte om te doen waar hij goed in is

Ryvan

Mijn naam is Ryvan, ik ben 25 jaar oud en woon in Apeldoorn. Sinds 2021 werk ik bij de KraftFabrik. Het fijnste op de werkvloer vind ik dat ik kan doen waar ik goed in ben. Daar krijg ik alle ruimte en vrijheid voor van de begeleiding. Binnen de Kraft heb ik veel geleerd over fotografie, animaties en film editen. Daarnaast ontwerp ik comic books en maak ik posters. Een bekende poster van mij is de poster van het team hier in GTA style. Die moet je echt eens komen bekijken! De laatste tijd teken ik veel op mijn tekentablet. Ik maak dan animaties en ontwerp kaarten. Ook vind ik het leuk om af en toe voor de camera te staan: ik doe mee in de video Hietveld in Beweging. De Kraftfabrik is een leuke leerzame plek voor iedereen die wil ontwerpen, animeren en fotograferen. En als je nog een portret of een gave poster wil, vraag dan naar mij!
Kom jij het team van De KraftFabrik versterken

Kom jij ons team versterken?

Kom jij het team van de KraftFabrik versterken? Iedereen die graag met multimedia werkt, is welkom. Je kunt bijvoorbeeld presenteren voor de camera of je wordt cameraman, geluidsvrouw, editor. 
Ook zoeken we medewerkers die een script kunnen maken, fotograferen, printen, beelden monteren, geluid bewerken en nog veel meer. Heb je een wens of droom? We willen je daar graag bij helpen. Bij ons ontdek je jouw talenten. Je hebt een WLZ-indicatie nodig om te werken bij de KraftFabrik. Ook vragen we een professionele werkhouding: je komt op tijd, houdt je aan afspraken en je hebt een open leerhouding. 

Contact met De KraftFabrik

Je vindt de KraftFabrik aan de Adelaarslaan 82 in Apeldoorn

Contact

Neem contact op met de KraftFabrik voor mogelijkheden en prijzen.

KraftFabrik

Adelaarslaan 82
7331 GH Apeldoorn 
Tel. 06 – 18 41 05 84
kraftfabrikhtv@pluryn.nl


Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen