De KraftFabrik

Creatief, trendy en ondernemend… Apeldoorn heeft het allemaal. De KraftFabrik past hier goed bij met een printshop en beeld & geluidsproducties. Ondernemers die duurzaam en maatschappelijk ondernemen belangrijk vinden, kunnen bij de Kraftfabrik terecht voor hun producties. Heb je een WLZ-indicatie? Dan kun je bij de KraftFabrik werken. Voor vso-leerlingen hebben we stageplekken.
Hieronder lees je wat er allemaal kan bij de KraftFabrik.

KraftFabrik_4602

Werken in onze drukkerij

De KraftFabrik beschikt over een professionele printer. We maken drukwerk voor bedrijven en particulieren. Maar de KraftFabrik doet meer dan printen. We verzorgen ook de nabewerking: papier snijden, lijmen, inbinden, rillen, vouwen en nieten. We kunnen klanten ook helpen met het ontwerp van bijvoorbeeld logo's. Neem voor vragen of offertes vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over over printwerk
KraftFabrik werkt met professionele camera's

Het adres voor duurzame filmproducties

Wilt u voor uw bedrijf een bedrijfsfilm of instructievideo laten maken, dan kunt u hiervoor terecht bij De KraftFabrik. We hebben een filmteam, professionele camera’s, computers en een filmstudio met green screen. Kortom, alle middelen zijn aanwezig om mooie producties te maken. We filmen ook op locatie. Ons team produceerde al nieuwsitems voor het Pluryn Weekjournaal. Ook maken we iedere week een kort filmpje voor de Facebookpagina van fietsenspeciaalzaak Stappenbelt.

Meer info
Kom jij het team van De KraftFabrik versterken

Kom jij ons team versterken?

Kom jij het team van de KraftFabrik versterken? Iedereen die graag met multimedia werkt, is welkom. Je kunt bijvoorbeeld presenteren voor de camera. Of je wordt cameraman, geluidsman, editor. Ook zoeken we medewerkers die een script kunnen maken, fotograferen, printen, beelden monteren, geluid bewerken en nog veel meer.
Heb je een wens of droom? We willen je daar graag bij helpen. Bij ons ontdek jij je talenten. Je hebt een WLZ-indicatie nodig om te werken bij de KraftFabrik. Ook vragen we een professionele werkhouding: je komt op tijd, houdt je aan afspraken en je hebt een open leerhouding.

Contact met De KraftFabrik

Leren doe je vaak in de praktijk

Erkend leerbedrijf

De KraftFabrik is een Boris erkend leerbedrijf. Ben je een leerling uit het voortgezet speciaal onderwijs of het praktijkonderwijs? Dan kun je bij ons stage lopen. Dit helpt je om daarna makkelijker een baan te vinden. Je leert vooral in de praktijk. Je ontdekt wat je talenten zijn. En je kijkt welk beroep bij je past.

Vraag naar de mogelijkheden
Roy makt zijn interet radioprogramma

Roy: "Trots op wat we met dit team presteren"

"Het liefst presenteer ik voor de camera en bewerk ik videobeelden op de computer," vertelt Roy enthousiast. Hij is vanaf het begin betrokken bij het voormalige team Multimedia Hietveld, dat nu de KraftFabrik heet. "Ook heb ik een eigen internet radiostation: Freestar Radio.nl. Ik kies de nummers en kondig ze aan. Dat zijn Nederlandstalige nummers van André Hazes en Wolter Kroes, maar ook interessante liedjes van B-artiesten en rap." Waar is Roy het meest trots op? "Eigenlijk ben ik trots op alles wat we met dit team bereikten. We doen het samen."
KraftFabrik_DSC0497

Leren in de praktijk

Wil je graag met film, beeld en geluid werken? Maar heb je geen ervaring? Geen probleem. Bij de KraftFabrik kun je allerlei praktische cursussen volgen op jouw niveau. Bijvoorbeeld:

  • Printer bedienen
  • Cameravoering
  • Geluid bewerken   
  • Leren werken met Adobe-software:
    Photoshop, Premiere en meer.   

Ik wil info over cursussen

KraftFabrik_DSC0477

Contact

Neem contact op met de KraftFabrik voor prijzen en mogelijkheden.

KraftFabrik

Adelaarslaan 82
7331 GH Apeldoorn 
Tel. 06 – 18 41 05 84
kraftfabrikhtv@pluryn.nl


Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen