Je maakt het met het Multimediateam

Het Multimediateam Pluryn bewees zich de afgelopen jaren met vette filmproducties. Dit filmbedrijf is van alle markten thuis: of het nu om nieuwsitems van de Pluryn Nieuwsflits gaat, interviews met ministers en popsterren, documentaires, gamereviews of bedrijfsfilms. De medewerkers werken met professionele apparatuur. Heb je een opdracht voor het team of wil je juist bij multimedia komen werken? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Professionele filmproducties

Op zoek naar een filmbedrijf voor een bedrijfsfilm, animatie of e-learning instructievideo? Het Multimediateam verzorgt de complete productie: van script tot eindmontage. En we beschikken over professionele Sony FS5 camera’s, een drone, de industriestandaard Adobe pakketten en krachtige computers. Veel bedrijven maakten al gebruik van onze diensten, waaronder Rabobank, BAM Woningbouw, Nationaal Park de Hoge Veluwe en Radboudumc. Het team heeft bewezen snel en tijdig te kunnen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in onze producties en maatschappelijk ondernemen?

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je ook teamlid worden?

Kom jij ons team versterken? Iedereen die het leuk vindt om mee te werken aan filmproducties is welkom. Je kunt presenteren voor de camera of juist cameraman, runner of geluidsman worden. Zit je graag achter de computer, dan kun je (leren) animeren. Ook zoeken we tekstschrijvers, editors, vloggers en nog veel meer. Heb je wens of droom? Bij ons vind je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen je daar graag bij helpen. Heb je een indicatie voor dagbesteding, een andere vorm van trajectfinanciering of wil je vrijwilligerswerk doen?


Neem gerust contact op

SBB-logo

Volg stage bij erkend leerwerkbedrijf

Doe je een Entree-opleiding of studeer je bij een roc? Het Multimediateam is dan een ideale stageplek. Je komt terecht bij een SBB-erkend Leerwerkbedrijf. Ook als mbo’er of hbo’er met de richting journalistiek of mediadesign ben je bij ons aan het goede adres.

Vraag naar de mogelijkheden

Jordi vond zijn passie

Filmen? Dat is niet zo Jordi’s ding. Presenteren wél. Net als eten. Iedere maand maakt hij een filmpje ‘Koken met Jordi’ voor Facebook en YouTube. Jordi is populair: iedere maand kijken er minstens 2.000 mensen naar zijn uitzending. Ja, Jordi heeft zijn draai in het Multimediateam helemaal gevonden.

Multimediateam-13

Nieuw: opleiding AV-producties

In januari 2019 starten we met de opleiding Audiovisuele (AV) producties niveau 1-2. Je leert daarin alles over digitale video- en geluidsopnames. Leer werken met de software van Adobe voor videomontage, geluidsbewerking, animatie en 3D. Je sluit de opleiding af met een officieel branchecertificaat.

Meer weten over de AV-opleiding?

 

Multimediateam-08

Neem contact met ons op

Multimediateam Pluryn
Kerkenbos 1003
6546 BB Nijmegen
Tel. 088 - 779 23 68
multimedia@pluryn.nl
www.facebook.com/pg/MultimediateamPluryn

DOWNLOAD DE FOLDER