Expertise

Werken bij bedrijven via Pluryn

Werken in bedrijven

Je wilt je dag nuttig besteden door te leren en/of te werken. Belangrijk is te weten wat je wilt. Daar helpen we je bij. Hierna zoeken we samen naar een geschikte (onbetaalde) werkplek. Dat kan een persoonlijk traject zijn, waarbij je stap voor stap van je droom werkelijkheid maakt. Of een bedrijvenproject. Hier werk je in groepsverband aan je toekomst. Er zijn projecten bij onder meer busmaatschappij Breng, voetbalclub Go Ahead Eagles en Radboudumc. Hieronder vind je een paar voorbeelden. Staat er niet bij wat je zoekt? Geen probleem. Vertel ons je wens en dan gaan we samen op zoek.

Meer weten?
Verstuur een mail
Werken bij het Cleanteam van Breng via Pluryn

Kom bij het Cleanteam Breng

Kies je voor vervoersbedrijf Breng, dan kun je letterlijk alle kanten op. Zo reinig je als assistent-medewerker van het Cleanteam overdag bussen. Ook verspreid je folders en posters. Ga je aan de slag als service steward, dan help je ouderen en reizigers met een lichamelijke beperking bij het in- en uitstappen. Ook geef je informatie over vertrektijden. In beide functies werk je in een groep met professionele begeleiders. Zij helpen je met het onder de knie krijgen van bijvoorbeeld schoonmaakvaardigheden, maar ze coachen je ook bij het aanleren van een goede werkhouding. Er zijn Cleanteams in Nijmegen en Arnhem.
Werken bij Go Ahead Eagles

Schoonmaken bij Go Ahead Eagles

Het Cleanteam van Pluryn bij Go Ahead Eagles zorgt al jaren met veel plezier voor een brandschone hoofdtribune. Na de thuiswedstrijden van de voetbalclub maak je de tribune schoon met bezems en prikstokken. Door het werk bij Go Ahead Eagles ontdek je jouw talent en leer je werken als een team. Je wordt zelfstandiger en kunt weer meedoen in de maatschappij. Stadion De Adelaarshorst staat in Deventer.
Werken bij GroenWerkXL

Werken in het groen bij GroenWerkXL

GroenWerkXL onderhoudt het groen van openbare ruimtes, parken en natuurlandschappen in de regio Apeldoorn. Bij dit commerciële groenbedrijf kun je werkervaring opdoen. Je leert er het vak en andere belangrijke zaken, zoals op tijd komen, omgaan met kritiek en omgaan met collega’s. Heb je er voldoende geleerd? Dan kun je doorstromen naar werk met loonwaarde.
Werken in het magazijn van Radboudumc

Je collega’s ondersteunen in Radboudumc

Veel mensen dromen ervan om in een ziekenhuis te werken en andere mensen te helpen. In het Nijmeegse Radboudumc kun je aan de slag, zonder medische opleiding. Je zult zien: dan nog valt er heel veel te kiezen. Als assistent-medewerker ondersteun je bijvoorbeeld je medische collega’s op de verpleegafdeling, het laboratorium en de beddencentrale. Vaak doe je klussen waar anderen geen of te weinig tijd voor hebben. Maar ze kunnen je ook heel goed gebruiken in het restaurant, de postkamer, het magazijn en op de administratie.
Werken bij Zorgboerderij D'n Urling

Handen uit de mouwen op zorgboerderij Den Urling

Op zorgboerderij Den Urling in Oeffelt vind je verschillende dieren en gebouwen en veel grond. Er is heel veel te doen. Hou je van dieren, dan kun je koeien, geiten, paarden, schapen, varkens, kippen, cavia’s, vogels en konijnen verzorgen. Heb je groene vingers, dan steek je je armen uit de mouwen in de groentetuin en bloementuin. En je bent altijd welkom om voor de fruitbomen, weidegrond en de kantine te zorgen. Uiteraard krijg je alle ruimte om plezier te maken. Op Den Urling doe jij waar je goed in bent!

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen