Vrijetijdsbesteding op de terreinlocaties

Iedereen heeft ontspanning nodig in zijn vrije tijd: bijvoorbeeld een creatieve hobby, muziek of sport. Als het even kan, doe je mee in de samenleving. Samen gaan we op zoek naar een leuke vereniging in de buurt. Pluryn zorgt voor begeleiding. Woon je op één van de terreinlocaties? Die hebben veel in huis: hobby- en creativiteitscentra, cultuur- en sportvoorzieningen. Er is dus veel keuze.

Mogelijkheden bij Visschersgouw in Groesbeek

Voor wie graag creatief bezig is, is Het trefpunt bij voetbalclub De Treffers een ideale plek. Je kunt er schilderen en tekenen, werken met keramiek en textiel, mozaïeken en computeren. Het is er gezellig en je komt er veel andere mensen tegen die vaak dezelfde interesses hebben als jij.

Meer weten?
Verstuur een mail / bezoek de pagina van Visschersgouw


Mogelijkheden bij Kemnade Werkenrode

Kemnade Werkenrode heeft veel aandacht voor de besteding van je vrije tijd. In groepen of alleen. Er is een sportzaal met veel mogelijkheden. Ook kun je de sportvoorzieningen op het terrein gebruiken. Denk aan een pannakooi, sportvelden en de nieuwe beweegroute. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende clubs voor hobby, sport en spel. Samen muziek maken, DJ'en of toneelspelen? Het is allemaal mogelijk op het terrein bij Kemnade Werkenrode. Voor de LHBTQ+-bewoners is er met regelmaat een Rainbow Café in Cardo. 
Kortom, je hebt veel keuze bij Kemnade Werkenrode. Het team van Vrije tijd kijkt vooral naar jouw behoeftes.

Meer weten?
Verstuur een mail / bezoek de pagina van Kemnade Werkenrode


Mogelijkheden bij De Winckelsteegh

Het activiteitenaanbod op het terrein van De Winckelsteegh in Nijmegen is groot. Je kunt er voetballen, zwemmen in het eigen zwembad, zingen, paardrijden in het manege of swingen in de disco. Het groene terrein is ook een heerlijke wandelplek, zeker in combinatie met koffie of een lekkere lunch na afloop bij het ‘eigen’ lunchcafé Meneer Vos. Natuurlijk kun je ook van het terrein af om je te vermaken. Al is het alleen al om andere mensen te ontmoeten. Voor activiteiten buiten de deur roepen we de hulp in van ouders, familie en vrijwilligers.

Meer weten?
Verstuur een mail / bezoek de pagina van De Winckelsteegh


Mogelijkheden bij Het Hietveld

Bij Het Hietveld in Beekbergen zijn er allerlei activiteiten op onder meer het gebied van sport en beweging, muziek, dans, toneel en creatie. Veel van die activiteiten zijn in groepsverband, maar je kunt ook in je eentje een hobby uitoefenen. Dat hangt af van wat je wilt en of je ondersteuning nodig hebt. Er zijn verenigingen in de buurt waar je je aan kunt melden. Ook hebben we afspraken gemaakt met een fitnesscentrum, waar je terecht kan. En wil je graag bewegen op ons terrein, dan kun je je je uitleven in de eigen sportzaal. Het Hietveld werkt samen met voetbalclub Go Ahead Eagles. Er zijn vrijkaartjes voor hun wedstrijden en de spelers komen soms ook op bezoek in Beekbergen om te voetballen.  

Meer weten?
Verstuur een mail / bezoek de pagina van Het Hietveld

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen