Expertise

Wonen op een terreinlocatie van Pluryn voor jongvolwassenen

Wonen in de beschermde omgeving van een terreinlocatie

Heb je een beschermde woonomgeving nodig? Dan kun je terecht op een terreinlocatie van Pluryn. Je woont dan in een leefgroep met 24 uur begeleiding. Wonen op deze locaties gaat altijd samen met andere ondersteuning. Bijvoorbeeld behandeling, onderwijs, werk, vrije tijd of verzorging.

Er is veel mogelijk. Hieronder vind je een overzicht van de locaties voor jongvolwassenen. Er zijn terreinen in Nijmegen, Groesbeek, Apeldoorn en Beekbergen
Moderne woningen bij Het Hietveld

Modern wonen bij Het Hietveld

Op het terrein in Beekbergen aan de Stoppelbergweg staan moderne huizen waar verschillende groepen onder begeleiding wonen. In sommige huizen zijn ook appartementen voor wie al zelfstandiger (leert) wonen. Maar begeleiding is altijd heel dichtbij.

Als je bij Het Hietveld woont, dan heb je altijd een eigen kamer met een keukenblokje en een eigen badkamer met toilet. Woon je op een groep dan is er ook een gezamenlijke huiskamer en keuken. Op de woongroepen heerst een huiselijke sfeer, maar er is wel een vaste structuur. Je kookt en eet zo veel mogelijk met de groep. Na het ontbijt gaat iedereen naar het werk of dagbesteding.

Er zijn ook huizen met leefgroepen in de regio. Als (jong)volwassene of oudere krijg je de zorg en begeleiding die je op dat moment nodig hebt. Per leefgroep is de begeleiding verschillend. Je kunt doorgroeien naar een andere leefgroep met meer zelfstandigheid. Op het terrein zijn voorzieningen voor sport, werk en vrije tijd aanwezig.

Meer over Het Hietveld

Wonen in je eigen appartement bij Kemnade

Wonen in je eigen appartement bij Kemnade

Wonen bij Kemnade betekent dat je een eigen appartement hebt. Daarin staat een keukenblok en een wasruimte met toilet. Ieder appartement heeft een televisie- en internetaansluiting. Zes appartementen vormen samen een groep met gezamenlijke huiskamer. Je komt in de groep die het beste bij jou past. Op het terrein zijn er voorzieningen voor werk, sport en vrije tijd. Je kunt ook werken of leren buiten het terrein. Als je na behandeling toe bent aan meer zelfstandigheid, kun je terecht in woonvoorziening Schoonoord in Groesbeek.

Kemnade is er voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen.

Meer over Kemnade

De Winckelsteegh is de ideale woonplek voor jongvolwassenen met EVB+ en EMB+

Vind je ideale woonplek bij De Winckelsteegh in Nijmegen

De Winckelsteegh in Nijmegen is een ideale woonplek. Het is er rustig en overzichtelijk, zodat je je vrij en veilig voelt. De woningen op het terrein zijn modern en van alle gemakken voorzien. Speciaal ingerichte ruimtes en hulpmiddelen zorgen ervoor dat iedereen de juiste zorg ontvangt en ondersteuning krijgt. Dag en nacht staan er mensen klaar om jou te helpen. Op De Winckelsteegh heb je je eigen kamer, maar er is ook een gezamenlijke, gezellig ingerichte huiskamer. Hier kun je andere bewoners ontmoeten.

Op het terrein vind je alle voorzieningen en activiteiten voor behandeling, zorg, dagbesteding en vrije tijd. Er is zelfs een eigen manege, een lunchcafé en zwembad. Ook wie niet op het terrein woont, kan meedoen aan dagactiviteiten.

De Winckelsteegh is er voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking (EVB+) en mensen met ernstig meervoudige beperkingen (EMB+).

Meer over De Winckelsteegh

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen