Dagjes uit en met vakantie

_0016__58A1473-1

 

Als je wilt, kun je er een dagje op uit. Even lekker weg. Naar de film bijvoorbeeld, het theater of een sportevenement. Met of zonder begeleiding. Ook een weekendje weg of zelfs een hele vakantie behoort tot de mogelijkheden.

Locaties hebben soms groepsabonnementen op een dierentuin of bij een profvoetbalclub in de regio. Hier kun je dan tegen korting met een paar anderen naartoe.  


Weekendje weg of op vakantie

Tijdens vakanties is het meestal wat rustiger op vrijetijdsgebied. Veel clubs en activiteiten liggen stil, zeker buiten de terreinen. Daarom zijn er extra activiteiten op het terrein. Ook zijn er vaak verschillende voorzieningen die je mag gebruiken. Wil je als leefgroep iets organiseren of heb je ondersteuning nodig, dan is het handig even aan te kloppen bij de afdeling Vrije Tijd op je terrein. Zij helpen je graag verder.


Het Hietveld

Team Vrije Tijd & Recreatie Het Hietveld organiseert ook andere sportieve en ontspannende activiteiten. Bijvoorbeeld de Motortoertocht waarbij iedereen een rondje achterop een motor mag. En in november de bonte avond Hietveld Got Talent.
Tijdens de vakantieperiodes en feestdagen is er tijd voor leuke dingen en uitstapjes. Zomaar samen een ijsje halen of een keer gourmetten gebeurt dan ook als dit kan. Sommige groepen gaan een dagje naar zee of een weekendje weg.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen