• Home
  • Ouderen
  • Vrije tijd
  • Vrijetijdsbesteding op de terreinlocaties

Vrijetijdsbesteding op de terreinlocaties

_0022__58A1408-1

Iedereen heeft ontspanning nodig in zijn vrije tijd, zoals een creatieve hobby, muziek of sport. Woon je op één van de terreinlocaties? Dan kun je alle kanten op, want er zijn hobby- en creativiteitscentra, cultuur- en sportvoorzieningen.


Mogelijkheden bij Visschersgouw in Groesbeek

Ben je graag creatief bezig? Dan is Het Trefpunt bij voetbalclub De Treffers een ideale plek. Je kunt er schilderen en tekenen, werken met keramiek en textiel, mozaïeken en computeren. Het is er gezellig en je komt er veel andere mensen tegen die vaak dezelfde interesses hebben als jij.


Mogelijkheden bij Kemnade Werkenrode

Er is veel aandacht voor de besteding van je vrije tijd. In groepen of alleen. Er is een sportzaal met veel mogelijkheden. Ook kun je de sportvoorzieningen op het terrein gebruiken. Denk aan een pannakooi, sportvelden en de nieuwe beweegroute. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende clubs voor hobby, sport en spel. Samen muziek maken, DJ'en of toneelspelen? Het is allemaal mogelijk op het terrein bij Kemnade Werkenrode. Voor de LHBTQ+-bewoners is er met regelmaat een Rainbow Café in Cardo. 
Kortom, je hebt veel keuze bij Kemnade Werkenrode. Het team van Vrije tijd kijkt vooral naar jouw behoeftes. 


Mogelijkheden bij De Winckelsteegh

Het activiteitenaanbod op het terrein van De Winckelsteegh in Nijmegen is groot. Misschien ben je te oud om te voetballen of te swingen in de disco. Maar dan nog is van alles te doen. Wat te denken van zwemmen in het eigen zwembad, zingen of paardrijden in het manege? Het groene terrein is ook een heerlijke wandelplek, zeker in combinatie met koffie of een lekkere lunch na afloop bij het ‘eigen’ lunchcafé Meneer Vos. Natuurlijk kun je ook van het terrein af om je te vermaken. Al is het alleen al om andere mensen te ontmoeten. Voor activiteiten buiten de deur roepen we de hulp in van ouders, familie en vrijwilligers.


Mogelijkheden bij Het Hietveld

Het Hietveld  heeft een team Vrije Tijd & Recreatie. Dit team organiseert steeds nieuwe activiteiten. Je kunt sporten in de sportzaal op het terrein in Beekbergen. En er zijn activiteiten op het speciale Cruyff Court. Daarnaast is er een recreatiezaal waar een voetbaltafel staat. Ook kun je er darten en poolen. Natuurlijk kun je op de woongroepen ook allerlei spellen spelen. Bijvoorbeeld sjoelen, schaken of monopoly.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen