Expertise

  • Home
  • Ouderen
  • Vrije tijd
  • Vrijetijdsbesteding op de terreinlocaties

Vrijetijdsbesteding op de terreinlocaties

_0022__58A1408-1

Iedereen heeft ontspanning nodig in zijn vrije tijd, zoals een creatieve hobby, muziek of sport. Woon je op één van de terreinlocaties? Dan kun je alle kanten op, want er zijn hobby- en creativiteitscentra, cultuur- en sportvoorzieningen.


Mogelijkheden bij Pluryn in Groesbeek

Ben je graag creatief bezig? Dan is Het Trefpunt bij voetbalclub De Treffers een ideale plek. Je kunt er schilderen en tekenen, werken met keramiek en textiel, mozaïeken en computeren. Het is er gezellig en je komt er veel andere mensen tegen die vaak dezelfde interesses hebben als jij.


Mogelijkheden bij Kemnade

De invulling van vrije tijd is een belangrijk onderdeel als je op Kemnade woont. De sportzaal in het eigen activiteitencentrum is heel populair. Er zijn veel mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld onder begeleiding fitnessen. Hou je van voetbal, basketbal of een andere teamsport? Dan is er elke avond iets voor je toe doen. Ook buiten sporten is heel gemakkelijk. Binnen een paar stappen sta je op het sportveld. Ben je meer van de muziek? Dan ben je welkom in de muziekruimte op het terrein. Om met anderen muziek te maken. Hou je meer van toneelspelen? Dan hoef je je maar aan te melden. Verder zijn er op het terrein verschillende clubjes, op allerlei gebieden. Je begeleider kijkt graag met je mee wat bij je past.


Mogelijkheden bij De Winckelsteegh

Het activiteitenaanbod op het terrein van De Winckelsteegh in Nijmegen is groot. Misschien ben je te oud om te voetballen of te swingen in de disco. Maar dan nog is van alles te doen. Wat te denken van zwemmen in het eigen zwembad, zingen of paardrijden in het manege? Het groene terrein is ook een heerlijke wandelplek, zeker in combinatie met koffie of een lekkere lunch na afloop bij het ‘eigen’ lunchcafé Meneer Vos. Natuurlijk kun je ook van het terrein af om je te vermaken. Al is het alleen al om andere mensen te ontmoeten. Voor activiteiten buiten de deur roepen we de hulp in van ouders, familie en vrijwilligers.


Mogelijkheden bij Het Hietveld

Het Hietveld  heeft een team Vrije Tijd & Recreatie. Dit team organiseert steeds nieuwe activiteiten. Je kunt sporten in de sportzaal op het terrein in Beekbergen. En er zijn activiteiten op het speciale Cruyff Court. Daarnaast is er een recreatiezaal waar een voetbaltafel staat. Ook kun je er darten en poolen. Natuurlijk kun je op de woongroepen ook allerlei spellen spelen. Bijvoorbeeld sjoelen, schaken of monopoly.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen