• Home
  • Ouderen
  • Wonen
  • Een zorgeloze oude dag bij De Winckelsteegh
OpDeBank_890x560px

Een onbezorgde oude dag

Nemen je lichamelijke klachten toe? Gaat je geheugen achteruit? En heb je daarom meer zorg en begeleiding nodig? Schrijf je dan in voor een plekje in een van de drie woontorens van Ouderenzorg Nijmegen. Samen met zes bewoners woon je op één etage. Dat is overzichtelijk en rustig. Je hebt een mooie, ruime kamer met een eigen douche en toilet. Verder is er op elke etage een gezamenlijke woonkamer en keuken. Die zijn gezellig ingericht. Hier eet je bijvoorbeeld samen.

Ouderernzorg_Watertoren

Midden in de wijk wonen

Aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Hatert staan de Watertoren, de Vuurtoren en de Uitkijktoren. Samen vormen deze woontorens Ouderenzorg Nijmegen. Hier wonen ongeveer 66 mensen met een verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag. Zij krijgen intensieve zorg: kleinschalig, warm en geborgen. Op elke etage wonen zes mensen. Ieder heeft een eigen kamer met badkamer en toilet. Er is een gezamenlijke leefruimte met een keuken en een groot balkon.

Download de folder

Keuken_890x560px

Maximale aandacht voor ieders mogelijkheden

Ouderenzorg Nijmegen houdt de groepen bewust klein. Zo krijgen de bewoners maximale aandacht. Doel van de zorg is de kwaliteit van leven minimaal in stand te houden. Waar mogelijk verbeteren we die kwaliteit zelfs. Iedereen krijgt dagbesteding op maat. Pluryn kijkt goed naar de interesses en mogelijkheden van iedere bewoner. Als het kan, doen zij mee aan activiteiten in de wijk. Of zij gebruiken de voorzieningen op het terrein van De Winckelsteegh.

Winckelsteegh-Reigerlaan-21

Wonen op terrein van De Winckelsteegh

De Winckelsteegh ligt op een voormalig landgoed, tegen de wijk Hatert aan. Hier wonen mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) en mensen met een ernstig verstandelijke beperking en gedragsproblemen (EVB+). De groep Reigerlaan 21 op dit bosrijke terrein is speciaal bestemd voor ouderen met een matig tot (zeer) ernstig verstandelijke beperking en geriatrische problematiek. Vanwege hun gedragsproblemen zijn zij aangewezen op zeer specialistische begeleiding. Bij De Winckelsteegh vinden zij de veiligheid en rust die zij nodig hebben.

OpDeBank2_890x560px

Waar kun je terecht?

De Winckelsteegh
Winkelsteegseweg 99
6534 AP Nijmegen
Telefoon: 088 - 779 50 00

Ouderenzorg Nijmegen
Ruys de Beerenbrouckstraat 66-68-70
6535 XX Nijmegen

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

Telefoon

Mail

Chat

Whatsapp

Zorg aanvragen