Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 45
Testiomonial-Brian

"Dagbehandeling brengt weer rust in ons gezin"

“Als ouder zoek je het probleem toch bij jezelf”, bekent Tosca. “Maar we wisten gewoon niet hoe we op de juiste manier met Brian om moesten gaan.” Inmiddels krijgt Brian begeleiding bij Noordkriek, de naschoolse dagbehandeling van Pluryn in Arnhem. Daarnaast krijgen de ouders voor thuis ook handvatten aangereikt in de begeleiding van hun zoon. In slechts een half jaar tijd maken ze samen flinke stappen.

 

Lees verder

Dagbehandeling Arnhem: hulp aan kind en gezin

Als de opvoeding van een kind te zwaar is, kunnen ouders wel wat extra ondersteuning gebruiken. Dagbehandeling bijvoorbeeld. Dat is hulpverlening aan kind en gezin. Pluryn heeft verschillende vormen van dagbehandeling, op uiteenlopende locaties. Zoals in Arnhem, waar Pluryn gezinnen met kinderen ondersteunt vanuit de Noordkriek (7 – 11 jaar) en de Kamillelaan (12-16 jaar).

Dagbehandeling in Arnhem begint met de basis: De eerste 6 tot 8 weken leren het kind, het gezin en de medewerkers elkaar kennen. Daarna gaan we werken aan de gestelde doelen. Begeleiders leren de kinderen nieuwe vaardigheden aan. Daarnaast kunnen de medewerkers het gezin ondersteunen. De begeleiding richt zich op hulp bij opvoeding en onderwijs. Bij deze ondersteuning werken kind en gezin zelf hard aan resultaten. Het doel van de behandeling is om het kind zo te ondersteunen dat het thuis kan blijven wonen.

Voor Dagbehandeling Arnhem is momenteel geen wachtlijst. Aanmelden kan via het klantenbureau van Pluryn, tel. 088 - 779 50 00 of per e-mail, klantenbureau@pluryn.nl

Meer informatie
Poliklinische-hulp-vierkant

Poliklinieken, dagbehandeling en ambulante zorg gaan door

De poliklinieken, dagbehandeling en ambulante zorg van Pluryn zijn ook in deze coronatijd volop in bedrijf.

WINKELSTEEGH-Locatie-vierkant

Ontmoet De Winckelsteegh online!

Toe aan een nieuwe uitdaging? Maak kennis met De Winckelsteegh via één van de vier Online Ontmoetingssessies.

Lees verder

Meer informatie

Dagbehandeling en onderwijs bij Aquamarijn

Sommige kinderen hebben zoveel problemen, dat ze thuis en op school vastlopen. Dagbehandeling Aquamarijn in Warnsveld/Zutphen helpt hen om weer verder te kunnen. Kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen bij Aquamarijn terecht voor een combinatie van zorg en onderwijs. De dagbehandeling gebeurt tijdens de gewone schooltijden. De kinderen komen terecht in een passende groep. Zij krijgen veel begeleiding. Het gezin doet ook mee en krijgt begeleiding van een ouderbegeleider of systeemtherapeut. Een goede samenwerking is van groot belang. De bedoeling is dat de kinderen na een tijdje weer terug kunnen naar school. 

Voor aanmelding bij Aquamarijn kun je terecht bij het klantenbureau van Pluryn, tel. 088 - 779 50 00 of per e-mail, klantenbureau@pluryn.nl

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Retourticket naar de zorg! 

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.