Online versie >

actueel
Nieuws van Pluryn
Mei 2021
Sven-van-Maassen

"Ik heb een zwak voor mensen die net even anders zijn"

Zes jaar lang runde Sven van Maassen (28) samen met zijn broer de succesvolle Nijmeegse sportschool The Kettlebell Club Nijmegen. Het ledenaantal groeide gestaag, er kwam een tweede vestiging en de sporters waren blij. Toch ruilde Sven twee jaar geleden zijn sportschool in voor een baan als begeleider bij Plurynlocatie Kemnade Schoonoord. Een opmerkelijke keuze? Niet voor Sven: “Ik rijd iedere dag met een glimlach richting Groesbeek.

 

Het verhaal van Sven

Pluryn stapt over op beveiligd mailen

Pluryn gaat over op beveiligd mailen met behulp van Zivver. Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met informatie van en over cliënten en relaties. Daarom willen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie veilig uitwisselen. De huidige middelen, zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post, zijn hiervoor te kwetsbaar.

Lees verder
Jeffrey-en-Tessa-aangepast-vierkant-2

Jeffrey en Tessa over hun werk als behandelaar

Het Multimediateam van Pluryn liep een dag mee met gedragswetenschappers Jeffrey en Tessa van locatie Jan Pieter Heije. Hoe dat was, zie je in de video.

Lonneke-891-kleiner-vierkant

Lonneke verlegt grenzen bij Pluryn

Na korte uitstapjes bij een branchevereniging en Jeugd GGZ wist Lonneke Schoo het zeker: haar zorghart lag bij het werken met pubers met zeer complexe problemen. Bij Pluryn locatie De Beele voelt Lonneke zich dan ook als een vis in het water.

Bekijk de video

Lees verder

Jaarverslag Medezeggenschap cliënten verschenen

Het jaarverslag Medezeggenschap cliënten van Pluryn over 2020 is onlangs verschenen. Het jaarverslag geeft een overzicht van wat er vorig jaar allemaal gebeurde bij de Medezeggenschap cliënten.

Jaarverslag-medezeggenschap
Coffyn-20-jaar-vierkant

Coffyn 20 jaar!

Hieperdepiep hoera, Coffyn bestaat 20 jaar! Een prachtig jubileum en normaal gesproken reden voor een fantastisch groot feest. Maar helaas... Dat zit er door corona nog niet in. Maar dit bijzondere jubileum geruisloos voorbij laten gaan? Echt niet! De koffiebranderij vierde het gezellig met al het personeel. Je ziet het in de Nieuwsflits!

Bekijk de Nieuwsflits

Pluryn doet mee aan pilot Doetinchem

De gemeente Doetinchem startte in april vijf pilots om ervaring op te doen met een nieuwe aanpak van (jeugd)zorg. Pluryn is partner in één van de pilots: ‘Eén aanpak voor het hele gezin’. Doel is de zorg en ondersteuning voor gezinnen met complexe problematiek eenduidiger te organiseren.

Lees verder

Je kunt ons bereiken via

info@pluryn.nl

088 779 20 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.