Werkplein Pluryn
Nieuwsbrief voor professionals - week 33 Werkplein Pluryn
 
(Samen)wonen met zorg in De Globe en Castellatoren

Wonen in de nabijheid van het centrum van Nijmegen en het NS-station, met alle voorzieningen in de buurt. Dat kan bij Pluryn. In de gewilde Nijmeegse wijk Bottendaal beschikken we over twee woonvoorzieningen voor volwassenen met een matig tot ernstig lichamelijke beperking: De Globe en Castellatoren. De appartementen zijn volledig aangepast en die van de Castellatoren zijn bovendien dermate ruim dat ze ook geschikt zijn voor samenwonen. Voor samenwonenden geldt dat minstens één van beiden een ZZP LG4 of hoger heeft.

Op beide locaties is 24 uurszorg (begeleiding en intensieve ADL-zorg) in de nabijheid beschikbaar. De appartementen in De Globe en de Castellatoren zijn uitgerust met een hoogwaardig communicatiesysteem, waarmee bewoners een spreek-luisterverbinding kunnen realiseren met een begeleider van Pluryn. De Castellatoren is met name geschikt voor mensen die in staat zijn zelf regie te voeren en hun hulpvraag kunnen stellen.

Neem voor informatie over beschikbaarheid contact op met het klantenbureau van Pluryn, tel. 088-7795000 of mail naar klantenbureau@pluryn.nl.

Δ Naar boven
 
Nobelstraat-2
De Nobelstraat in vogelvlucht!

Bij deze Plurynlocatie in Apeldoorn - onderdeel van Het Hietveld - wonen ouder wordende volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag. Bij de Nobelstraat is veel mogelijk op het gebied van dagbesteding en ontspanning. Bewoners - van de in totaal 6 groepen - hebben allemaal hun eigen kamer met badkamer en delen samen een keuken en ontmoetingsruimte. Genieten van het lekkere weer kan in de heerlijke binnentuin. En de supermarkt? Die is om de hoek!

Benieuwd naar de Nobelstraat? Bekijk deze handige locatiefilm van het Multimediateam! Meer weten over werken in LVB+ volwassenenzorg? Neem vrijblijvend contact op met recruiter Stefanie Arts: sarts04@pluryn.nl.

Δ Naar boven
 
Wonen in de 'Ubb' voor mensen met NAH

Aan de Ubbergseveldweg in Nijmegen-Oost staat een woonvoorziening van Pluryn voor volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). 20 mensen hebben hier een eigen appartement of wonen samen. Daarnaast zijn er enkele studio’s waar jongvolwassenen woontraining volgen.

In ‘de Ubb’, zoals de bewoners hun gebouw noemen, wordt 24 uurszorg geboden in de vorm van begeleiding en aansturing. De begeleiding van bewoners met NAH richt zich met name op participatie. Doel is zo volwaardig mogelijk mee te doen in de samenleving. De Ubb onderhoudt nauwe contacten met de buurt. Achter het complex bevindt zich bijvoorbeeld een mooie wijktuin, die in gebruik is bij bewoners en buurtbewoners samen. Bewoners van de Ubb nemen regelmatig deel aan wijkactiviteiten.

Neem voor informatie over wonen voor mensen met NAH contact op met het klantenbureau van Pluryn, tel. 088-7795000 of mail naar klantenbureau@pluryn.nl.

Δ Naar boven
 
 
In deze uitgave
(Samen)wonen met zorg in De Globe en Castellatoren
De Nobelstraat in vogelvlucht!
Wonen in de 'Ubb' voor mensen met NAH
In deze uitgave
 
Vertel het aan

Ken je iemand die misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief?

stuur deze nieuwsbrief door
Volg Pluryn:
twitter facebook linkedin youtube
 
Vragen over zorg

Heeft u vragen over de diensten van Pluryn of over aanmeldingen?

Klik hier
In deze uitgave
 
In deze uitgave
Werken bij Pluryn?
Klik op 'meer informatie' voor alle vacatures!
Meer info-knop
In deze uitgave
 

Voor meer informatie over Pluryn kijk op www.pluryn.nl
U kunt ons bereiken via e-mail: info@pluryn.nl of per telefoon: 088 779 20 00.

Wilt u geen informatie van Pluryn meer ontvangen? Klik hier om u uit te schrijven
Copyright © 2012 Pluryn