Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 7
Kitty-web

"Ik kan mijn hersenletsel nu een plekje geven"

Pas een jaar nadat ze is getroffen door een lichte beroerte meldt Kitty zich schoorvoetend aan voor de behandeling van Hersenz bij het NAH-centrum in Tiel van Pluryn. Voor haar gevoel boekt ze tijdens het traject weinig progressie. Het tegendeel blijkt waar als ze niet lang daarna een werkervaringsplaats vindt en de geleerde lessen wel in de praktijk moet brengen.

 

Lees Kitty's verhaal

Online bijeenkomst voor mensen met NAH in de chronische fase

Hoe pak je na je revalidatie van je niet-aangeboren hersenletsel de draad weer op? Voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in deze chronische fase organiseert Pluryn op maandagmiddag 22 februari een online informatiebijeenkomst over het behandelprogramma Hersenz. Deelnemen? Stuur een mail naar hersenz@pluryn.nl. Kijk voor meer informatie over een behandeling voor niet-aangeboren hersenletsel op www.pluryn.nl. Pluryn heeft NAH-centra in Tiel en in Nijmegen.

Tovertafel-Hietveld-vierkant

Tovertafel brengt nieuwe mogelijkheden

Bewoners van Het Hietveld kunnen sinds begin februari gebruik maken van de Tovertafel; een innovatieve beamer die interactieve spellen projecteert op een tafel. De spellen zijn specifiek ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke beperking en helemaal op de gebruiker afgestemd. Een mooie aanvulling op het bestaande vrijetijdsaanbod!

HIETVELD-behandeling-vierkant

Werken bij Het Hietveld? Maak online kennis!

Wil je meer weten over het werken bij Pluryn locatie Het Hietveld? Drink op dinsdag 23 of woensdag 24 februari online een kop koffie of thee met een van onze recruiters. 

Meer informatie
Zithouding-vierkant

Op zoek naar de juiste houding

Door het coronavirus brengen we steeds meer tijd thuis achter een computer of zittend op de bank door. En daarbij letten we niet altijd genoeg op onze houding, met vervelende rug-, nek- of schouderklachten tot gevolg. Gelukkig zijn die klachten met de tips van ergotherapeut Bert en fysiotherapeut Hessel grotendeels te voorkomen.

Bekijk de Nieuwsflits!

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Snel antwoord op je zorgvraag?

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.