Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 50
Pluryn-Aan-jezelf-werken-met-therapie-voor-jongeren

Aan jezelf werken met therapie

Jongeren kunnen soms veel last hebben van moeilijke dingen die ze vroeger hebben meegemaakt. Ze zijn daardoor somber, of soms agressief. Therapie helpt hier iets aan te veranderen. Jongeren leren zichzelf beter kennen, door iets te doen: muziek, sport, toneel of beeldende vorming. Pluryn heeft veel vormen van therapie voor jongeren. Klik voor meer informatie en voor alle mogelijkheden op de knop hieronder.

 

Meer informatie

Een volgende stap bij de Graafseweg

Bij de woningen van Pluryn aan de Graafseweg in Nijmegen werken jongeren en (jong)volwassenen toe naar een volgende stap in hun leven. Dubbelwoning 185 D en E is een leefgroep voor jongeren (16 tot 21 jaar) met een licht verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblemen. Bij alle bewoners staat voorop dat ze later zo volwaardig mogelijk willen deelnemen aan de maatschappij. Daarom heeft iedereen overdag een vorm van daginvulling: school, werk of dagbesteding. 
Omdat De Graafseweg midden in een woonwijk in Nijmegen ligt, moeten de bijkomende gedragsproblemen wel te handhaven zijn. Bewoners dienen dus niet alleen rekening te houden met elkaar, maar ook met de buurt. Voor jongeren en (jong)volwassenen met agressieproblemen, die drugs en/of veelvuldig alcohol gebruiken of zelf verwondend gedrag vertonen, is de Graafseweg niet geschikt. 

De Graafseweg heeft momenteel plaats voor een nieuwe bewoner. Neem voor informatie over beschikbaarheid contact op met het klantenbureau van Pluryn, tel. 088-7795000 of mail naar klantenbureau@pluryn.nl.

Weerbaarheidstraining-De-Bolster

Weerbaarheidstraining bij De Bolster

Leerlingen van (v)so De Bolster kunnen deelnemen aan een weerbaarheidstraining. Een wat...? Het Multimediateam zocht het uit! 

Abesverhaalvierkant

"Kleine hapjes, kleine stapjes"

De 14-jarige Abe at onlangs voor het eerst ‘Wat de pot schaft’. Een behandeling bij SeysCentra verhielp hem van zijn eetprobleem.

Bekijk de Nieuwsflits!

Lees Abe's verhaal
Leerafdeling-Hietveld-vierkant

Meedraaien op een unieke leerafdeling 

Plurynlocatie Het Hietveld beschikt sinds een aantal maanden over een unieke leerafdeling; een speciaal ingerichte behandelgroep waar leerling-begeleiders samenwerken met student-begeleiders en zo de kneepjes van het vak leren. Voor deze unieke manier van opleiden werkt Het Hietveld samen met verschillende mbo- en hbo-opleidingen.  

Bekijk de Nieuwsflits voor meer info

Ontmoet De Winckelsteegh

 

Meer informatie

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.