Werkplein Pluryn
Nieuwsbrief voor professionals, week 30 Werkplein Pluryn
 
ouderenzorg
Specialistische zorg bij het ouder worden

Mensen met een verstandelijke beperking die te maken krijgen met ouderdomsklachten zijn vaak aangewezen op specialistische zorg. Pluryn levert deze zorg in drie woontorens aan de rand van de Nijmeegse wijk Hatert. De Vuurtoren, de Watertoren en de Uitkijktoren bieden intensieve zorg aan 66 mensen vanaf 50 jaar. De zorg kenmerkt zich door kleinschaligheid, warmte en geborgenheid. Gaat het ouder worden gepaard met gedragsproblematiek, dan is passende zorg mogelijk op het terrein van De Winckelsteegh in Nijmegen, in de woongroep Reigerlaan 21. Bij De Winckelsteegh vinden bewoners de veiligheid en rust die zij nodig hebben. 
Heeft een oudere geen VG-indicatie maar is er wel sprake van een verstandelijke beperking? In overleg met het zorgkantoor kunnen ook ouderen met een V&V-indicatie bij de ouderenzorg van Pluryn terecht. Meer weten over plaatsingsmogelijkheden? Neem dan contact op met het klantenbureau, tel. 088-7795000, e-mail klantenbureau@pluryn.nl.  

Pluryn heeft ook woonvoorzieningen voor ouderen met een verstandelijke beperking in de regio Apeldoorn en Groesbeek, Kijk voor meer informatie op de website of lees de folder.  
Δ Naar boven
 
20048PLU-Plurynwaaier_Social_1080x1080
Plurynwaaier is weer helemaal up-to-date!

De Plurynwaaier onderging een update en bevat weer een actueel overzicht van alle behandeling en ondersteuning die Pluryn biedt bij complexe zorgvragen in de gehandicaptenzorg of jeugdzorg.
Dat maakt de waaier tot een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die zich bezighoudt met het regelen van zorg of die op een andere manier beroepsmatig betrokken is bij gehandicaptenzorg of jeugdzorg. In één oogopslag ontdek je alle mogelijkheden die Pluryn heeft op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd.

Je kunt de handige Plurynwaaier online bekijken. Je kunt ook een bestelling plaatsen via de website www.pluryn.nl/plurynwaaier. Je krijgt dan zo snel mogelijk een exemplaar toegestuurd.
Δ Naar boven
 
Jeugd-Wonen-Terreinlocatie
Beschermd wonen op een terreinlocatie

Een fijne plek om te wonen, een basis om je te ontwikkelen. De meeste jongeren hebben daar behoefte aan. Vinden zij die basis niet thuis, om wat voor reden dan ook, dan kan een passende woonplek buiten de deur een tijdelijke oplossing zijn. Bijvoorbeeld een leefgroep met 24-uurs begeleiding in de beschermde omgeving van een terreinlocatie van Pluryn. 
Bij de terreinlocaties van Pluryn sluit alles heel goed op elkaar aan: behandeling, onderwijs, werk, sport, cultuur, spel en eventuele verzorging. Er zijn terreinen in Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht. Kijk hier voor alle locaties voor jeugdzorg. 

Neem voor meer informatie, bijvoorbeeld over plaatsingsmogelijkheden, contact op met het Klantenbureau, tel. 088-779 50 00 of mail naar klantenbureau@pluryn.nl.
Δ Naar boven
 
 
In deze uitgave
Specialistische zorg bij het ouder worden
Plurynwaaier is weer helemaal up-to-date!
Beschermd wonen op een terreinlocatie
In deze uitgave
 
Vertel het aan

Ken je iemand die misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief?

stuur deze nieuwsbrief door
Volg Pluryn:
twitter facebook linkedin youtube
 
Vragen over zorg

Heeft u vragen over de diensten van Pluryn of over aanmeldingen?

Klik hier
In deze uitgave
 
In deze uitgave
Werken bij Pluryn?
Klik op 'Meer informatie' voor alle vacatures.
Meer info-knop
In deze uitgave
 

Voor meer informatie over Pluryn kijk op www.pluryn.nl
U kunt ons bereiken via e-mail: info@pluryn.nl of per telefoon: 088 779 20 00.

Wilt u geen informatie van Pluryn meer ontvangen? Klik hier om u uit te schrijven
Copyright © 2012 Pluryn