Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 11, 2021
WeekvdZorg2021

Maak online kennis met Pluryn tijdens de Ontdekdezorg Week 

Van 22 tot en met 27 maart vindt de Ontdekdezorg Week plaats. Pluryn doet met 11 locaties mee. De Ontdekdezorg Week ziet er dit jaar door corona anders uit dan andere jaren. Open dagen en rondleidingen in huizen en over terreinen kunnen niet doorgaan. In plaats daarvan organiseert Pluryn digitale rondleidingen en live Facebook-events via www.facebook.com/Pluryn. Een aantal locaties organiseert daarnaast ook nog andere activiteiten. Kijk voor het volledige programma op www.ontdekpluryn.nl.

 

Eddy van Doorn benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter Pluryn 

Eddy van Doorn is benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Pluryn. Hij start zijn werkzaamheden op 1 juli 2021. Eddy van Doorn volgt in deze functie Karel Verweij op, die per 14 juli afscheid neemt van Pluryn.

Lees verder...
Eddy-van-Doorn-2021-2-vierkant

Corporate brochure Pluryn geactualiseerd

De corporate brochure van Pluryn is geactualiseerd. Recente organisatieveranderingen en wijzigingen in het aanbod zijn in deze nieuwe versie verwerkt. De vernieuwde brochure wordt voorlopig niet in druk uitgegeven, maar is online te bekijken via de website van Pluryn.

Gezonde-school-vierkant-def

Kristallis Aventurijn gaat voor de titel

Kristallis Aventurijn uit Nijmegen heeft 't weer geflikt: de school is opnieuw genomineerd voor de verkiezing van de sportiefste VSO-school van Nederland. In de finale is VSO De Twijn uit Zwolle de tegenstander. De prijsuitreiking is op 26 mei.

Foto-bij-papierscheppen-vierkant

Match! circulair aan de slag met papier

Een lamp gemaakt van afval? En nog design ook? Toen het ontwerpteam Circular Booster bij Match! Atelier en Kadowinkel in Loenen aanklopte voor hulp bij de ontwikkeling van de papieren lampenkap zagen ze dat gelijk zitten. 

Lees verder...

Werken aan je eigen wensen bij Trainingshuis Valburgseweg

Bij het trainingshuis aan de Valburgseweg in Elst, onderdeel van Pluryn locatie Jan Pieter Heije, wonen jongeren en jongvolwassenen. Iedereen heeft er een persoonlijk maatwerktraject, gebaseerd op eigen hulpvragen. Om begeleiding en behandeling hier zoveel mogelijk bij aan te sluiten, wordt er bij de Valburseweg gewerkt volgens de methodiek ‘competentiegericht werken: wat zijn de wensen en lasten, waar liggen zijn/haar mogelijkheden en wat wil hij/zij leren? Stapsgewijs en doelgericht werken jongeren bij het trainingshuis aan vooruitgang en zelfstandigheid. Blijkt het ontwikkelingsplafond te zijn bereikt? Dan wordt de focus verlegd naar stabilisatie. Waar nodig is het mogelijk om begeleiding op en af te schalen.

De Valburgseweg is opgesplitst in twee woningen. In de ene woning is ruimte voor vijf jongeren, in de andere voor zes. Hoewel iedereen een individueel traject doorloopt, is er omdat de jongeren onder één dak wonen wel sprake van groepsdynamiek. Het zorgaanbod van de Valburgseweg is gericht op jongeren van 16 tot en met 23 jaar met een licht verstandelijke beperking in combinatie met complexe (ontwikkelings- en gedrags) problematiek.

Neem voor informatie over beschikbaarheid contact op met het klantenbureau van Pluryn, tel. 088-7795000 of mail naar
klantenbureau@pluryn.nl.

De-verkiezingen-vierkant

Nieuwsflits over de verkiezingen

Op 17 maart zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer. In deze Nieuwsflits spreekt het Multimediateam met mensen uit de politiek over het belang van de verkiezingen, hoe ze werken en waarom iedereen – die stemgerechtigd is – zou moeten stemmen!

Bekijk de Nieuwsflits

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Snel antwoord op je zorgvraag?

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.