Werkplein Pluryn
Nieuws van Pluryn - augustus Werkplein Pluryn
 
Jos de Koning vertelt over zijn werk bij Kemnade

Ruim drie jaar geleden was Jos de Koning op zoek naar werk waarin hij echt het verschil kan maken voor cliënten, gericht op de eigen kracht en wensen van de mens. Zijn zoektocht bracht hem bij Kemnade. De Pluryn-locatie in Groesbeek is volgens hem een verborgen parel. “Eigenlijk lijkt mijn werkplek wel een beetje op Johan (gefingeerde naam), één van de jongeren die ik persoonlijk begeleid. Zoals er om Kemnade een hek staat, heeft Johan als het ware een muur om zich heen opgetrokken. Binnen deze muur zien we steeds vaker mooie eigenschappen. Met de onvoorwaardelijke zorg en ondersteuning die we Johan en onze andere cliënten bieden, proberen we dat naar boven te krijgen.” Op verzoek beschrijft Jos hoe een werkdag er voor hem uitziet.

Wil je ook werken bij Pluryn? Klik hier voor het actuele vacatureoverzicht.

Δ Naar boven
 
Zomerkamp-JPH
Jan Pieter Heije op zomerkamp in Swalmen

Klimmen, klauteren, kanoën en zwemmen. Het kan allemaal bij het Break-Out in Swalmen. Niet gek dus dat Jan Pieter Heije al 12 jaar op rij naar het zomerkamp vertrekt. Jongeren en begeleiders kijken er telkens weer reikhalzend naar uit. Dit jaar mocht ook het Multimediateam een dagje mee. Of dat goed ging? Dat zie je in de Nieuwsflits!

Δ Naar boven
 
Angel-ervaringsverhaal
"Mijn verdriet werd per sessie minder"

Met een grote glimlach vertelt Angel (22) over hoe het nu met haar gaat: “Veel beter dan een paar jaar geleden.” Na verschillende EMDR-sessies is de weg omhoog eindelijk ingezet: “Ik heb mijn traumatische ervaring een plekje kunnen geven. Ik voel weer vertrouwen en zit helemaal op mijn plek in mijn IWIB-woning van Pluryn.” Klik hier voor Angel's hele verhaal.

Δ Naar boven
 
Hietveld-vacature
Het Hietveld werft met podcasts

Voor de werving van nieuwe medewerkers en stagiaires gaat Het Hietveld aan de slag met audiovisuele middelen. Filmpjes en podcasts geven een goede indruk van werken bij deze Pluryn-locatie, zo is de gedachte. De vacature voor stagiaires LVB+ jongvolwassenen heeft de ‘podcast-primeur’. Je hoort praktijkopleider Debby Hulshof en Nino Middelburg. Debby licht toe wat werken bij Het Hietveld precies inhoudt. Nino vertelt hoe leren en werken bij Het Hietveld hem bevalt.

Het gebruik van podcasts wordt vervolgd. Op de rol staan opnames voor de huizen die moeilijk vervulbare vacatures hebben. In die podcasts komen cliënten, gedragswetenschappers en begeleiders aan het woord.

Δ Naar boven
 
 
In deze uitgave
Jos de Koning vertelt over zijn werk bij Kemnade
Jan Pieter Heije op zomerkamp in Swalmen
"Mijn verdriet werd per sessie minder"
Het Hietveld werft met podcasts
In deze uitgave
 
Vertel het aan

Ken je iemand die misschien geïnteresseerd is in deze nieuwsbrief?

stuur deze nieuwsbrief door
Volg Pluryn:
twitter facebook linkedin youtube
 
Vragen over zorg

Heeft u vragen over de diensten van Pluryn of over aanmeldingen?

Klik hier
In deze uitgave
 
In deze uitgave
Werken bij Pluryn?

Klik op 'meer informatie' voor alle vacatures.

Meer info-knop
In deze uitgave
 
 

Voor meer informatie over Pluryn kijk op pluryn.nl
U kunt ons bereiken via e-mail: info@pluryn.nl of per telefoon: 088 779 20 00.

Wilt u geen informatie van Pluryn meer ontvangen? Klik hier om u uit te schrijven
Copyright © 2012 Pluryn