Online versie >

actueel
Nieuws van Pluryn
April 2021
Marvinsverhaal

"Ik zit hier voor mezelf, zodat ik straks weer een stap kan maken!"

Marvins jeugd was niet gemakkelijk. Lang gaat het thuis – bij zijn moeder – goed, tot hij in de puberteit terecht komt en er steeds meer ruzie ontstaat. Nadat de situatie escaleert, vraagt hij zelf bij de gezinsondersteuner of hij uit huis geplaatst kan worden: “Ik had steeds vaker ruzie met mijn moeder en mijn zus en maakte zelf veel foute keuzes. Op een gegeven moment ging dat gewoon niet meer.” Inmiddels werkt Marvin in een buitenhuis van Pluryn aan zijn toekomst. Hij vertelt erover in zijn verhaal!

 

Lees verder

Plantenmarkt Werkenrode terug van weggeweest

De vertrouwde Plantenmarkt rond de kassen op het terrein van Pluryn-locatie Werkenrode Jeugd in Groesbeek is terug van weggeweest. De Plantenmarkt moest vorig jaar worden afgelast vanwege corona. Op vrijdag 14 (10.00 tot 20.00 uur) en zaterdag 15 (10.00 tot 16.00 uur) mei kan iedereen er terecht voor een uitgebreid assortiment vaste planten en perkgoed. De organiserende Groenopleiding van REA College doet er alles aan om de markt coronaproof te laten verlopen. Het adres is Nijmeegsebaan 9 in Groesbeek.

Plantenmarkt-vierkant
Janneke-vierkant

"Na 12 jaar nog steeds helemaal op m'n plek" 

Janneke van Veldhuizen kreeg vers uit de schoolbanken de kans om met collega's een periferiegroep op te starten. Ze sprong in het diepe en heeft er nog geen moment spijt van gehad.

Janneke vertelt!

betrokken-(1)

Jongeren Eefde samen in gesprek over meer vrijheid

Meer inspraak voor jongeren; Het is één van de doelen van de projectgroep Leven in Vrijheid. Vanuit die gedachte organiseerden de projectgroep en de jongerenraad Eefde onlangs een vier interessante themabijeenkomsten (opgedeeld vanwege Corona) voor alle jongeren van locatie Eefde. Via verschillende werkvormen gingen de jongeren in groepsverband aan de slag met een vijftal onderwerpen die te maken hebben met Leven in Vrijheid.

Stapril-De-Kraan

Lastige obstakels? Geen probleem voor De Kraan!

Stapril is aan! Ook De Kraan, een behandelgroep van locatie Maarsbergen, probeert iedere dag 10.000 stappen te zetten en komt onderweg nog wel eens een lastig obstakel tegen. Geen probleem trouwens voor deze bikkels! Wil jij De Kraan of één van de andere deelnemende Plurynteams steunen met hun actie voor Nationaal Fonds Kinderhulp? Dat kan bijvoorbeeld door te doneren.

Een Plurynteam sponsoren?

“Je gaat toch twijfelen: Wat als wij het verkeerd hebben gedaan?” 

Als moeder van niet één, maar zelfs twee kinderen met 'bizarre eetgewoonten', ondervond Rita Maris de afgelopen jaren hoe het is om onbegrepen te worden. Lang dacht ze zelf iets verkeerd gedaan te hebben, maar niets was minder waar: Haar kinderen hebben ARFID, een voedselinnamestoornis.

Lees Rita's verhaal
Rita-Maris-2-(1)
Nieuwsflits-over-zorgboerderijen-vierkant

Werken bij een zorgboerderij

Voor veel cliënten van Pluryn is de zorgboerderij een geliefde werkplek! En na het zien van deze Nieuwsflits van het Multimediateam begrijpen wij wel waarom.

Bekijk de Nieuwsflits

Je kunt ons bereiken via

info@pluryn.nl

088 779 20 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.