Online versie >

actueel
Nieuws van Pluryn
Februari 2021
Yalp-Memo-header

Yalp Memoveld voor De Beele

Hoera! Stichting van het Kind heeft, met dank aan verschillende fondsen voor hun bijdragen, een Yalp Memoveld geplaatst bij jeugdzorglocatie De Beele in Voorst. Het Memoveld geeft de jongeren die er wonen weer een leuke optie om te leren en te spelen.

 

Lees verder...

Love-buzz maakt seksualiteit bespreekbaar 

Op de jeugd-hoofdlocaties van Pluryn verscheen vorige week donderdag de witte 'Love-buzz' van de Love-tour; Een activiteit van het Kennisnetwerk Seksualiteit om seksualiteit bespreekbaar te maken. De Love-buzz zorgde op veel locaties voor goede gesprekken over seksualiteit. Al was het lang niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend.

Love-Buzz-vierkant
De-Glind-vierkant

Partners De Glind schrijven gezamenlijke visie op jeugdhulp 

De samenwerkende partners in De Glind hebben een gezamenlijke visie op de jeugdhulp in het dorp opgesteld om de 100-120 kinderen die in De Glind jeugdhulp krijgen een goed thuis te geven.

Foto-Iglo-vierkant

Veel schaats- en sneeuwpret bij Pluryn

De koude winterweek was een welkome verrassing voor veel cliënten van Pluryn. De schaatsen kwamen uit de kast, er werd van heuvels afgesleed en we ontvingen foto's van fantastische zelfgemaakte iglo's (zoals die hierboven van De Beele)! Wil je meer winterplaatjes zien? Kijk dan even op Pluryn's Facebookpagina.

Meer info

Eerste cliënten Pluryn gevaccineerd tegen coronavirus 

Of Dylan het spannend vond om als allereerste bij Pluryn gevaccineerd te worden? Helemaal niet! Hij was vooral heel erg blij met zijn eerste coronaprik. Pluryn is in februari gestart met het vaccineren van volwassen cliënten in de gehandicaptenzorg. Momenteel worden medewerkers in de gehandicaptenzorg gevaccineerd. Vanaf 2 maart ontvangen eerder gevaccineerde cliënten hun tweede prik.

Bekijk de Nieuwsflits
Eerste-vaccinatie-Het-Hietveld-vierkant
Tovertafel-Hietveld-vierkant

Tovertafel brengt Het Hietveld nieuwe mogelijkheden

Cliënten van Het Hietveld kunnen sinds begin februari gebruik maken van de Tovertafel; een innovatieve beamer die interactieve spellen projecteert op een tafel. De spellen zijn specifiek ontwikkeld voor mensen met een verstandelijke beperking en helemaal op de gebruiker afgestemd.

Moestuinbakken-vierkant

Mooie klus voor Groesbeek Werkt 

Cliëntmedewerkers van Groesbeek Werkt hebben een mooie klus in het verschiet: in de werkplaats aan de Zevenheuvelenweg maken ze van het douglashout prachtige moestuinbakken op hoogte. Opdrachtgever van het bijzondere project is de Groene Schakel, een buurttuin in de Nijmeegse wijk Grootstal.

Woonlocaties in Horst blikken terug op één jaar Corona 

Nog steeds staat alles in het teken van het coronavirus. Voor cliënten en collega's in Horst was het aanvankelijk flink wennen; Bezoek was even niet meer welkom en iedereen was aan huis gekluisterd. Het Multimediateam blikt – bijna een jaar na de eerste lockdown – met cliënten en medewerkers uit Horst terug op een veelbewogen jaar.

Bekijk de Nieuwsflits
Terugblik-Horst-vierkant
Zithouding-vierkant

Op zoek naar de juiste houding

Door het coronavirus brengen we steeds meer tijd thuis achter een computer of op de bank door. En daarbij letten we niet altijd genoeg op onze houding! Voorkom klachten net-, pijn- en rugklachten met de tips van ergotherapeut Bert en fysiotherapeut Hessel!

Bekijk de Nieuwsflits

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Mis geen enkele Nieuwsflits meer!

 

Ik wil alles zien

Je kunt ons bereiken via

info@pluryn.nl

088 779 20 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.