Online versie >

actueel
Nieuws van Pluryn
Maart 2021
Ondekdezorg-header

Terugblikken op een mooie Ontdekdezorg Week!

De Ontdekdezorg Week 2021 zit erop! We bedanken iedereen die afstemde op onze live-events. Kon je er niet bij zijn? De live-events zijn terug te zien op Facebook! Meer weten? Ga dan naar ontdekpluryn.nl voor een digitale rondleiding.

 

Tweede editie 'Retourticket naar de zorg' op 23 april

Speciaal voor mensen die ooit in de zorg werkten en twijfelen of zij er weer aan de slag willen, verzorgt Pluryn samen met vier andere zorgorganisaties in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen op 23 april de tweede editie van het digitale informatie-evenement een ‘Retourticket naar de zorg'

Meer informatie
Retourticket-2de-editie-vierkant
e-learning-vierkant

Nieuwe e-learning biedt kennis en inzicht in mensenhandel

Pluryn en Koraal ontwikkelden samen de e-learning ‘Signaleren en voorkomen van seksuele uitbuiting en mensenhandel (loverboys)’. De e-learning is bedoeld voor iedereen die in de jeugdhulpverlening werkt en voor docenten in het voortgezet speciaal onderwijs.

Foto-bij-papierscheppen-vierkant

Lampenkap van handgeschept papier door medewerkers van Match!

Een lamp gemaakt van afval? En nog design ook? Toen het ontwerpteam Circular Booster bij Match! Atelier en Kadowinkel in Loenen aanklopte voor hulp bij de ontwikkeling van de papieren lampenkap zagen ze dat gelijk zitten. Want toevallig is het ambachtelijk scheppen van papier precies iets waar ze bij Match! wel raad mee weten.

Lees verder...

Lees verder...

Eddy van Doorn benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter Pluryn

Eddy van Doorn is benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Pluryn. Hij start zijn werkzaamheden op 1 juli 2021. Eddy van Doorn volgt in deze functie Karel Verweij op, die per 14 juli afscheid neemt van Pluryn.

Maak kennis met Eddy
Eddy-van-Doorn-2021-2-vierkant
Tovertafel-Het-Hietveld-vierkant

Tovertafel van Het Hietveld trekt veel bekijks

Sinds kort beschikt Het Hietveld over een Tovertafel: een beamer die interactieve spellen projecteert op je keukentafel. Het werd meteen een hit! Na het zien van deze Nieuwsflits van het Multimediateam snappen wij wel waarom.

Bekijk de Nieuwsflits

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van nieuw zorgaanbod, leuke activiteiten of bijzondere verhalen van Pluryn? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal! Je vindt er de wekelijkse Nieuwsflitsen van het Multimediateam, prachtige verfilmde ervaringsverhalen, overzichtelijke locatievideos en interessante Webinars en informatiefilms.

Pluryn op Youtube
Pluryn-op-youtube-vierkant

Je kunt ons bereiken via

info@pluryn.nl

088 779 20 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.