Online versie >

actueel
Nieuws van Pluryn
September
Ervaringsverhaal-Gazi

"Ik dacht dat mijn kansen verkeken waren"

“Over mezelf praten vind ik nog steeds lastig”, laat Gazi weten: “Maar inmiddels kan ik mijn verleden een plekje geven.” Na een slok van zijn glas water gaat hij verder: “Ik dacht dat mijn kansen verkeken waren. Wiljanne – zijn ambulant begeleider – heeft me laten zien dat er wel een toekomst voor me is."

 

Gazi vertel zijn verhaal

Rolf de Folter treedt toe tot de Raad van Bestuur van Pluryn

De Raad van Toezicht van Pluryn heeft Rolf de Folter (68) benoemd tot tijdelijk lid van de Raad van Bestuur. Hij volgt in die functie Jos Buijs op, wiens interimperiode op 1 september jl. eindigde.  

Lees verder
New-Project-(2)
Afbeelding-Duofiets-nieuwsbrief

Het gevoel van vrijheid op een duofiets!

Ze zijn al regelmatig te zien op wegen en fietspaden in en rond Beekbergen, Loenen en Apeldoorn: de drie gloednieuwe duofietsen van Plurynlocatie Het Hietveld.

Foto-lotte-nieuwsbrief

"Ik heb mijn eigen weg kunnen vinden"

Na een superfijn gesprek ging Lotte (25) aan de slag als stagiair Arbeidsparticipatie bij Jan Pieter Heije. Ze vertelt over ervaringen in haar ervaringsverhaal!

Lees verder

Lees verder
Kerspakket-RAW-vierkant

Kerstpakketten 'Schenk eens wat anders' nu online!

Kerstpakketten van ‘Schenk eens wat anders’ bevatten producten van de maatschappelijke ondernemingen van Pluryn. Cliëntmedewerkers helpen bij het maken, samenstellen, inpakken en bezorgen van de pakketten.

Meer weten?

Een coronatest in de teststraat van Pluryn!

Pluryn opende op maandag 21 september een eigen teststraat, waar medewerkers snel en gemakkelijk een coronatest kunnen laten doen. De volgende avond rond 22.00 uur ontvangen zij de uitslag. Het Multimediateam was benieuwd naar de procedure en bezocht daarom de teststraat in Groesbeek. Op veilige afstand natuurlijk!

Bekijk de nieuwsflits
New-Project-(1)

Werken bij Pluryn?

 

Kom werken bij Pluryn

NAH-Trefpunt

 

Je kunt ons bereiken via

info@pluryn.nl

088 779 20 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.