Kun je de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
pluryn
pluryn
10 juni
pluryn
 
 
Welkom in 'het Winkeltje'

Een klein feestje bij De Beele:
‘Het Winkeltje’ is open!
Je ziet de opening in dit filmpje.
Jongeren gaan werken in ‘het Winkeltje’.
Ze doen zo werk-ervaring op.
Er is van alles te koop.
Kleding, sieraden en leuke spulletjes.

Opening-Het-Winkeltje


 

'Het Winkeltje' van De Beele

 
BEKIJK DE NIEUWSFLITS >>
 
 
image00001 Love buzz weer op pad

Ken je de Love buzz?
Deze witte bus gaat langs Pluryn-locaties.
Er rijden medewerkers van Pluryn in de bus.
Ze gaan in gesprek over seksualiteit.
Seks is soms een lastig onderwerp.
Maar het is goed erover te praten.
Veel mensen hebben er vragen over.
Zie ook dit filmpje voor meer uitleg.
 
Annette-vierkant Nieuw bestuurs-lid bij Pluryn

Pluryn krijgt een nieuwe Raad van Bestuur.
De nieuwe raad krijgt 3 leden.
2 leden waren al bekend:
Eddy van Doorn en Mirjam van den Nieuwenhuijzen.
Het 3e bestuurs-lid wordt Annette Imhof.
Je ziet haar op de foto hiernaast.
Annette begint op 1 augustus.
Ze heeft veel zin in haar nieuwe baan.
 
Pluryn-vlaggen Pluryn herstelt zich in 2020

Pluryn had een aantal moeilijke jaren.
Het ging financieel niet goed.
Pluryn herstelde zich in 2020.
De vooruitzichten zijn ook goed.
Pluryn maakte nieuwe afspraken met banken.
En de organisatie is op orde.
 
Zomerse aardappel-salade

Zo maak je 't klaar (voor 2 personen):

1. Boen de aardappelen goed schoon. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle boogjes.
2. Kook de aardappelen in een beetje gaar. Kook de bleekselderij de laatste minuut mee met de aardappelen.
3. Kook de eieren hard. Maak een dressing van citroensap, de olie, de mosterd en wat peper.
4. Snijd de warme aardappelen in blokjes.
5. Schep de dressing door de nog warme blokjes aardappel en bleekselderij. Laat dit afkoelen.
6. Snijd de augurk in plakjes. Was de tomaatjes en de radijs. Halveer de tomaatjes en snijd de radijs in vieren.
7. Maak de wortelen schoon en rasp ze grof. Was de spinazie en laat de groente goed droog worden.
8. Meng de augurk, de tomaatjes, de radijs en de wortel door de aardappelen.
9. Verdeel de spinazie over een schaal en schik de aardappelsalade erop.
10. Pel de eieren en snijd ze in stukjes. Leg de stukjes ei op de salade.

Geniet ervan!

Aardappelsalade
Wat heb je nodig?
• 500 gram vastkokende aardappelen
• 2 stengels bleekselderij
• 4 eieren
• ca. 2 eetlepels citroensap
• 2 eetlepels olie
• 1 theelepel mosterd
• 1 augurk
• 100 gram kerstomaatjes
• 1 bosje radijs
• 200 gram wortel
• 75 gram spinazie
 
Leerwerkplek verhuis- en klusteam
Je helpt bij verhuizingen en schilder-klusjes.
LEES HIER MEER OVER DE VACATURE >>
 
Website Kijk op
WWW.PLURYN.NL
Email of e-mail:
REDACTIE@PLURYN.NL
Telefoon of bel:
088 779 20 50
Website Pluryn plein Twitter Facebook Google Plus Youtube
Wil je geen informatie van Pluryn meer ontvangen?
Klik hier om je uit te schrijven.
Copyright © 2014 Pluryn