Online versie >

leren & werken
Informatie voor studenten
Ervaringsverhaal-Lotte---stage-en-Jan-Pieter-Heije

Lotte bleef na haar stage plakken

"Ik heb echt mijn weg mogen en kunnen vinden. En kon altijd rekenen op extra ondersteuning van mijn begeleiders. Al snel was het vinden van een mooie arbeidsplek voor jongeren helemaal mijn ding!"

 

Lees Lotte's verhaal

Een stageplek die bij je past

Pluryn is er voor mensen met complexe problematiek. Vaak zijn dat meerdere zorgvragen ineen. Bijvoorbeeld een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Iedereen krijgt passende hulp. Bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Het liefst thuis en in de wijk. Maar ook vanuit één van onze locaties.

Volg je een mbo- of hbo-opleiding in de zorg- of welzijnssector en zoek je een geschikte stageplaats binnen een veelzijdige organisatie? Je kunt terecht bij een (specialistische) woon-/behandelgroep, een dagactiviteitencentrum, een maatschappelijke onderneming, of ervaring opdoen binnen een ambulant team. Bij Pluryn kun je alle kanten op. Samen kijken we naar wat er mogelijk is.

Pluryn telt 17 hoofdvestigingen verspreid door Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Werken met jeugd

Wil je ervaring opdoen in de jeugdzorg, of werken met jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? Dan ben je bij Pluryn aan het juiste adres! Met locaties als Jan Pieter Heije in Oosterbeek, locatie Almelo en Werkenrode Jeugd in Groesbeek valt er veel te ontdekken. Zoek je het liever ergens anders? Bekijk dan ook zeker onze andere jeugdlocaties! 

Werken met (jong)-volwassenen of ouderen

Is werken met (jong)volwassenen of ouderen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblemen meer jouw ding? Of wil je dat graag ontdekken? We gaan graag met je in gesprek over een leuke stageplek bij Het Hietveld, De Winckelsteegh, Pluryn in Groesbeek of één van de andere locaties voor volwassenen.

Meer informatie over de locaties

Meer informatie over de locaties

Wat bieden we

Bij Pluryn krijg je alle ruimte om aan je competenties en beroepstaken te werken. We leiden je op tot beginnend beroepsprofessional. Een goede opleiding vinden wij belangrijk. Daarom werken we nauw samen met scholen in de regio, volg je bij ons een duidelijk opleidingsplan en ga je intensief aan de slag met jouw studentbegeleider. We creëren een warm leerklimaat, waarin je je theoretische kennis in de praktijk kunt toetsen en in korte tijd veel kunt leren. Afhankelijk van je cao bieden we een stagevergoeding. Bovendien zijn er veel doorgroeimogelijkheden voor na je stage.

Verhaal-Sammy-vierkant

Sammy voelt het vertrouwen bij Het Hietveld

"Er wordt in me geïnvesteerd, ik krijg veel ruimte om me te ontwikkelen en mag over van alles meedenken. Dat vertrouwen wil ik nu graag terugbetalen.” 

Lees meer

Leren en werken combineren

Wij zien graag dat jij je talenten en vaardigheden zo goed mogelijk leert inzetten. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om jezelf te ontplooien. Dit kan op verschillende manieren: bijvoorbeeld met een uitdagend leerwerktraject. Als je bij Pluryn een leerwerktraject volgt, ga je één dag in de week naar school. Daarnaast werk je op één van onze locaties. Je staat natuurlijk niet alleen; Een studentbegeleider begeleidt en ondersteunt je hierbij. Ook is er een praktijkopleider betrokken bij je leer- en werkproces. 

Wil je leren, maar tegelijkertijd de handen uit de mouwen steken? Kijk hier voor het actuele aanbod aan BBL-vacatures. Pluryn biedt leerwerktrajecten aan op drie verschillende niveaus. 

Meer info over BBL en Duaal bij Pluryn
Stage-Maatschappelijke-Onderneming-vierkant

Maatschappelijke ondernemingen

Meedoen in de samenleving staat centraal bij onze maatschappelijke ondernemingen. Het zijn echte bedrijven waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek vinden om te leren en te werken. Hier stage lopen? Dat kan! Meer informatie vind je op de vacaturepagina van Pluryn of op websites van de maatschappelijke ondernemingen. 

Stage-visual-vierkant-2

Meer informatie in de Stagefolder

Bij Pluryn kun je stage lopen op verschillende plekken. Afhankelijk van waar je aan de slag gaat, werk je met een bepaalde doelgroep. Benieuwd? Je leest erover in de Stagefolder. Je vindt er ook een handig schema, waarmee je in één oogopslag ziet waar je met jouw opleiding terecht kunt. Staat je opleiding er niet bij? Misschien hebben we toch plek voor je. Stuur een mailtje naar leren@pluryn.nl. Samen kijken we wat mogelijk is.

Download de stagefolder

Zoek de stageplaats die bij je past

Ben je benieuwd naar het actuele stage-aanbod bij Pluryn? Klik op de knop hieronder voor alle vacatures. Een stageplek gevonden die bij je past? Met de 'Direct solliciteren' knop is het versturen van je sollicitatie zo gepiept! Zoek je toch iets anders? Onze praktijkopleiders gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. De contactgegevens vind je onderaan deze nieuwsbrief.

Bekijk de vacatures
Landkaart-Pluryn-vierkant

Je kunt ons bereiken via

leren@pluryn.nl

088 779 47 80

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.