Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 21, 2021
Jeffrey-Tessa-Behandelaars

"Een behandelplan is als een soort puzzel"

Alweer bijna 3 jaar werken Jeffrey (38) en Tessa (25) samen bij Jan Pieter Heije, een orthopedagogische behandellocatie van Pluryn in Oosterbeek. Jeffrey – inmiddels – als regiebehandelaar, met Tessa als behandelcoördinator aan zijn zijde. Een pittige, maar leuke uitdaging: “Voor iedere jongere stellen wij een op maat gemaakt behandelplan op”, vertelt Jeffrey: “Gaandeweg komen we telkens weer nieuwe hordes tegen. We zijn dus eigenlijk voortdurend aan het puzzelen”. 

Wil je meer weten over een werkdag van Jeffrey en Tessa? Ze vertellen erover in hun verhaal.

 

Tijdelijk wonen in een beschermde omgeving

Een fijne plek om te wonen, een basis om je te ontwikkelen. De meeste jongeren hebben daar behoefte aan. Vind je die basis niet thuis, om wat voor reden dan ook, dan is een passende woonplek buiten de deur soms (tijdelijk) de oplossing. Dat kan een beschermde omgeving op een terreinvoorziening zijn, zoals een leefgroep met 24 uurs begeleiding. Op de terreinlocaties van Pluryn sluit alles heel goed op elkaar aan: behandeling, onderwijs, werk, sport, cultuur, spel en eventuele verzorging. Er zijn terreinlocaties in Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht.

Meer informatie

Word behandelaar bij Pluryn

Grenzen verleggen. Dat klinkt groots en ambitieus, maar een kleine verandering of ogenschijnlijk simpele stap brengt al beweging. En meerdere stappen kunnen een wereld van verschil maken. Als gedragswetenschapper bij Pluryn verleg je elke dag grenzen. Allereerst in het leven van jongeren. En doordat je zelf leert. Van je collega's, van de complexe problematiek bij jongeren en van de uitdagingen die je tegenkomt. 

Wil jij met ons grenzen verleggen en aan de slag als orthopedagoog of GZ-psycholoog bij onze jeugdlocaties Almelo, De Beele, Jan Pieter Heije of Eefde? Kijk op www.pluryn.nl/grenzenverleggen voor de vacatures en verhalen van verschillende collega-behandelaars.

Meet-Greet_1200x1200px

Online Meet & Greet

Wil je meer weten over een grensverleggende baan als gedragswetenschapper bij een van onze jeugdlocaties? Wij vertellen je er graag over! Op dinsdag 15 juni organiseren we daarvoor een online Meet & Greet tussen 09.00 - 10.30 uur.

Heb je vragen over de functie en sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruiters: recruitment@pluryn.nl, tel. 088 – 779 30 30

Karin-Nijhof

Blog als reactie op rapport Samen Verder

Karin Nijhof schreef voor Zorg&Sociaalweb de blog: ‘Met een kalm brein door de crisis: een systemische blik op complexe jeugdzorg’. Zij reageert hiermee op het rapport Samen Verder (2021). Dit rapport beschrijft wat er moet gebeuren om de zorg aan complexe doelgroepen te verbeteren, maar is vooral gericht op de jongeren en gezinnen zelf. Wat ontbreekt is aandacht voor de gehele context om jongeren heen. Karin werkt als senior-onderzoeker bij Pluryn.

Meld je aan via dit formulier

Klik om te lezen

Pluryn stapt over op beveiligd mailen

Pluryn gaat over op beveiligd mailen met behulp van Zivver. Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met informatie van en over cliënten en relaties. Daarom willen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie veilig uitwisselen. De huidige middelen, zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post, zijn hiervoor te kwetsbaar.

Lees meer

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Snel antwoord op je zorgvraag?

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.