Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 5, 2021
Jongvolwassenen-Behandeling-NAH

Online bijeenkomst voor mensen met NAH in de chronische fase

Hoe pak je na je revalidatie van je niet-aangeboren hersenletsel de draad weer op? Voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in deze chronische fase organiseert Pluryn op maandagmiddag 22 februari een online informatiebijeenkomst over het behandelprogramma Hersenz. Deelnemen? Stuur een mail naar hersenz@pluryn.nl.  

 

Lees verder

Gezinswonen: ook voor jonge kinderen

Verspreid over Nederland heeft Pluryn gezinshuizen. De gezinshuisouders zijn professionele opvoeders. Zij nemen gemiddeld 1 tot 4 kinderen, die niet meer thuis kunnen wonen, op in hun gezin. Dat kunnen pubers zijn, maar ook jongere kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Vaak gaat het om jonge kinderen met trauma- en hechtingsproblematiek. Vroegtijdige professionele hulp kan zwaardere zorg op latere leeftijd voorkomen. 
De gezinshuizen van Pluryn bieden kinderen een fijn en veilig thuis en tegelijkertijd professionele hulp. De gezinshuisouders zijn speciaal opgeleide hulpverleners. Zij zijn 24 uur per dag beschikbaar en kunnen terugvallen op de expertise die er binnen de grote organisatie is. Zo is er een multidisciplinair team, dat meekijkt naar de hulpvraag en helpt kinderen zo goed mogelijk te begeleiden en behandelen. Met als doel dat kinderen zich weer veilig en geliefd gaan voelen en in zichzelf leren geloven. 
Neem voor informatie over plaatsingsmogelijkheden contact op met het klantenbureau van Pluryn.

Lees meer in de folder
Nieuwsflits-Ethiek-vierkant

Wat is goed en wat niet?

Medewerkers en cliënten van Pluryn kunnen met ethische vraagstukken bij de commissie Ethiek aankloppen voor een moreel beraad of consulatie. Het Multimediateam maakte er een Nieuwsflits over. 

corona-vaccin

Pluryn start met vaccineren

Op dinsdag 2 februari start Pluryn met het vaccineren tegen het coronavirus van volwassen cliënten (18+) van De Winckelsteegh, Kemnade en Groesbeek Limburg Brabant. Cliënten van Het Hietveld en Werkenrode (18+) volgen een dag later.

Bekijk de Nieuwsflits!

Sherborne-samenspel

Sherborne samenspel

Soms heeft een kind in de eerste levensjaren te weinig mogelijkheden gehad om positieve lijfelijke leerervaringen op te doen en is er hechtingsproblematiek ontwikkeld. Bij de bewegingspedagogiek Sherborne werkt een kind aan zijn zelfvertrouwen, leert het betekenisvolle relaties met anderen aan te gaan en zich te hechten. Pluryn biedt Sherborne samenspel o.a. aan in de regio Centraal-Gelderland. Neem contact op met het klantenbureau voor meer informatie. 

Onderwijs bij vso De Sprong

Soms zijn problemen bij jongeren zo groot en complex, dat een verblijf in een JeugdzorgPlus-locatie nodig is. Bijvoorbeeld bij Plurynlocatie Lindenhorst in Zeist. In een besloten omgeving met structuur en regels werken jongeren volgens een dagprogramma aan hun toekomst, daarin is alles opgenomen: onderwijs, behandeling, sport en vrije tijd. Lindenhorst werkt voor onderwijs nauw samen met vso De Sprong - de school voor voortgezet speciaal onderwijs op het terrein - waar Leerlingen een op maat gemaakt onderwijspakket volgen. Meer weten?

Bekijk de Nieuwsflits!
vso-de-sprong-vierkant

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Snel antwoord op je zorgvraag?

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.