Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 49
Abesverhaal

"Kleine hapjes, kleine stapjes"

De 14-jarige Abe at onlangs voor het eerst met zijn vader, moeder en twee broers ‘gewoon wat de pot schaft’. En hoewel dat misschien niet bijzonder klinkt, is dat voor dit gezin weldegelijk het geval: “Toen we Abe zijn eerste boterhamhapjes zagen eten, hebben we samen aan tafel zitten huilen over hoe bijzonder dat was. We hebben overal om hulp gevraagd en digitaal de wereld afgespeurd naar een oplossing. Blijkt de oplossing al die tijd 15 kilometer verderop bij SeyCentra in Malden te liggen.”

 

Lees Abe's verhaal

Behandeling bij eetproblemen en onzindelijkheid voor kinderen en jongeren

SeysCentra is gespecialiseerd in de behandeling van voedselweigering (ARFID) en onzindelijkheid. Een behandeling bij SeysCentra is altijd op maat en in samenspraak met ouders. Met het streven om vanuit kennis en ervaring het probleem zo goed mogelijk te behandelen. De behandeling is wetenschappelijk onderbouwd en effectief bij kinderen en jongeren, met en zonder verstandelijke beperking.

Om in aanmerking te komen voor een behandelprogramma bij SeysCentra is een verwijzing nodig. Voor het aanmelden van kinderen met voedselweigering is een verwijzing van kinderarts of kinder- en jeugdpsychiater of een andere (tweedelijns) specialist nodig. Voor kinderen met zindelijkheidsproblemen is een verwijzing van huisarts of kinderarts voldoende. Na aanmelding volgt doorgaans een planning voor een gesprek.

Meer informatie
20097PLU_Winckelsteegh_LinkedIN_1200x627px

Online meet & greet

Vanuit huis kennismaken met De Winckelsteegh? Het kan tijdens één van de vier de Online Ontmoetingssessies! In een kleine twee uur maken we je wegwijs met de locatie, het werk en de doelgroep.  De volgende ontmoetingssessie is al op 8 december. Meld je nu aan!

Governance-nieuwsbrief

Nieuw bestuursmodel voor Pluryn per 1 januari

Per 1 januari voert Pluryn een nieuw bestuursmodel (organisatiestructuur) in. Aanpassing versterkt de bedrijfsvoering en vergroot de klantgerichtheid en flexibiliteit van de organisatie. 

Meer informatie

Lees de relatiebrief

Een behandeling bij de Burcht Wilg

In het bosrijke gebied tussen Nijmegen en Groesbeek, op het terrein van Werkenrode Jeugd, staat het pand van de Burcht Wilg: een orthopedagogische behandelgroep voor jongens (16 t/m 23 jaar) een verstandelijke beperking en multi-problematiek. Het streven van een behandeling bij de Burcht Wilg is om de jongeren een zo hoog mogelijk niveau van zelfredzaamheid te laten bereiken: binnen en buiten de groep. Begeleiding bij de Burcht Wilg is gericht op het ondersteunen en stimuleren van alledaagse handelingen, het - waar nodig - begrenzen van gedrag en het waarborgen van de veiligheid.

De bewoners van de Burcht Wilg hebben allemaal hun eigen werk, opleiding of dagbesteding. Blijft een jongere onverhoopt toch op de groep, dan wordt er vanuit Vrije Tijd een vervangend dagbestedingsprogramma aangeboden. Iedereen heeft bovendien een eigen behandelplan, waarin ook een rol is weggelegd voor therapie (bijv. PMT of EMDR). Hiervoor wordt nauw samengewerkt met gedragsdeskundigen en therapeuten.

Neem voor meer informatie of over plaatsingsmogelijkheden bij de Burcht Wilg contact op met het klantenbureau van Pluryn, tel. 088 - 779 50 00 of per e-mail klantenbureau@pluryn.nl.

Trajectcoach-nieuwsflits-vierkant

Een passende werkplek!

Voor cliënten kan het soms heel erg lastig zijn om een leuk werk te vinden. Gelukkig hoeven zij dit niet alleen te doen; Een trajectcoach kan helpen bij het zoeken van een passende werkplek. Maar hoe werkt dat dan? En hoe bereik je zo'n trajectcoach? Het Multimediateam zocht het voor je uit!

Bekijk de Nieuwsflits!

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Ondek Pluryn!

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.