Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 41
Stage-lopen---Sammy-Maters---31-12-2022

'Cliënten zeggen soms het een, maar bedoelen iets anders'

Als begeleider bij Plurynlocatie Het Hietveld komt Sammy (24) geregeld in lastige situaties terecht. En hoewel hem dat vroeger niet in de koude kleren ging zitten, vindt hij daarin inmiddels prima zijn eigen weg: "Extreem gedrag komt niet vanuit het niets, daar gaat normaal gesproken altijd iets aan vooraf..." 

 

Lees verder

Aan jezelf werken met therapie

Jongeren kunnen soms veel last hebben van moeilijke dingen die ze vroeger hebben meegemaakt. Ze zijn daardoor somber, of soms agressief. Therapie helpt hier iets aan te veranderen. Jongeren leren zichzelf beter kennen, door iets te doen: muziek, sport, toneel of beeldende vorming. Pluryn heeft veel vormen van therapie voor jongeren. Klik voor meer informatie en voor alle mogelijkheden op de knop hieronder.

Meer informatie
Therapie-corp-nb

SeysCentra neemt ouderhuis in gebruik

Op 5 oktober 2020 nam SeysCentra in Malden een ouderhuis in gebruik. Het ouderhuis komt tegemoet aan de wens van ouders van kinderen in 24-uurs behandeling. Zij willen gedurende de behandeling in de buurt van hun kind verblijven. Daarmee maakt het behandelcentrum de overgang van thuis naar behandeling bij SeysCentra wat makkelijker. En later in de behandeling kan de overgang van behandeling naar thuis makkelijker plaatsvinden.

Meer informatie
SeysCentra_huis_Malden-vierkant

Bouwen aan perspectief

De brochure van JJI Lelystad is vernieuwd. De Justitiƫle Jeugdinrichting - onderdeel van Pluryn - geeft uitvoering aan de voorlopige hechtenis, jeugddetentie en PIJ-maatregel van jongeren. JJI Lelystad is gespecialiseerd in de behandeling van jongeren met een licht verstandelijke beperking en complexe psychische en psychiatrische stoornissen. Er verblijven maximaal 96 jongeren in JJI Lelystad.

Bekijk de folder
JJI

Werken bij Pluryn?

 

Meer informatie

Het Coronavirus

 

Meer informatie

Je kunt ons bereiken via

klantenbureau@pluryn.nl

088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.