Online versie >

actueel
Informatie voor professionals
Week 18, 2021
Coffyn-20-jaar

Coffyn viert 20-jarig bestaan!

Hieperdepiep hoera Coffyn bestaat 20 jaar! Een prachtig jubileum voor de maatschappelijk onderneming en normaal gesproken reden voor een fantastisch groot feest. Maar helaas... Dat zit er door corona nog niet in. Maar dit bijzondere jubileum geruisloos voorbij laten gaan? Echt niet! De koffiebranderij vierde het op aangepaste wijze met al het personeel. Ook het Multimediateam mocht er even bij zijn. Benieuwd naar de gezelligheid? Je ziet het in de Nieuwsflits!

 

Bekijk de Nieuwsflits
empathie-vierkant

Pluryn participeert in pilot gemeente Doetinchem

De gemeente Doetinchem is medio april vijf pilots gestart om ervaring op te doen met een nieuwe aanpak van (jeugd)zorg. Pluryn is partner in één van de pilots: ‘Eén aanpak voor het hele gezin’. Doel is de zorg en ondersteuning rondom gezinnen met complexe problematiek op een aantal leefgebieden eenduidiger te organiseren.

Klik hier voor het persbericht dat naar aanleiding van de nieuwe aanpak Wmo en jeugdhulp is uitgegaan.

Haico-vierkant

Bijeenkomst over behandelprogramma NAH

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) heeft een gigantische impact op het leven van de getroffene en zijn/haar naasten. Van het ene op het andere moment staat het leven op z’n kop. Meer hoe pak je na je revalidatie van je NAH de draad weer op? Voor volwassenen met NAH in deze chronische fase is er op maandagmiddag 17 mei om 16.00 uur een online informatiebijeenkomst over het behandelprogramma Hersenz.

Meer info

In kleine stappen vooruit bij de Cardanuslaan

Voor jongeren die een volgende stap naar zelfstandigheid kunnen maken en de veiligheid van een terreinlocatie niet (meer) nodig hebben, heeft Plurynlocatie Jan Pieter Heije periferiehuizen en buitenhuizen. De periferiehuizen bevinden zich in de directe omgeving van de terreinlocatie in Oosterbeek. Jongeren die er verblijven, maken gebruik van voorzieningen als school en vrije tijd op het terrein.   

Binnen de doelgroep jongeren met een licht verstandelijke beperking, ontwikkelings- en gedragsproblemen richt de Cardanuslaan in Doorwerth zich op de meer kwetsbare jongeren, met internaliserende problematiek. Vaak als gevolg van bijvoorbeeld trauma, hechtingsproblematiek, ADHD of ASS. De Cardanuslaan is voor jongeren van 14-18 jaar. Deze periferiegroep bevindt zich midden in een woonwijk en biedt 24/7 behandeling. Er heerst een open en huiselijke sfeer. De begeleiding werkt vanuit een duidelijke dagstructuur. Jongeren krijgen met kleine stappen tegelijk steeds meer eigen verantwoordelijkheid.   

Voor meer informatie, ook over plaatsingsmogelijkheden, kunt u terecht bij het Klantenbureau van Pluryn, tel. 088-779 50 00.

Kom werken bij Pluryn!

 

Alle vacatures

Snel antwoord op je zorgvraag?

 

Meer info

Je kunt ons bereiken via

 klantenbureau@pluryn.nl

 088 779 50 00

www.pluryn.nl

Pluryn logo

Pluryn vindt jouw privacy belangrijk. In onze privacyverklaring lees je hoe wij hiermee
omgaan en wat jouw rechten zijn. Om je af te melden klik hier.